Starity

Miss Panama 2014: Keity Mendieta az egyik esélyes

2013. november 16. 15:03   |   Szerző: Bogi13

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Bár a 23 éves modell tavaly Olaszországba költözött a Miss Panama Divathétre visszatért szülőföldjére. A lány tervei szerint huzamosabb ideig Panamában marad, és a legújabb hírek szerint ismét elindul a Miss Panama címért.

hirdetés
Miss Panama 2014: Keity Mendieta az egyik esélyes

Elissa Estrada után a legújabb hírek szerint Keity Mendieta az, aki 2014-ben harcba száll a Miss Panama címért. A 23 éves modell 2011-ben jelentkezett a versenyre, ahol a harmadik helyen végzett. A győztesnek járó korona akkor Sheldry Sáez fejére került, azonban sokan már akkor kijelentették: Keity érdemelte volna meg a fő koronát.

A lány később elnyerte a Miss International Panama 2011 címet és képviselte országát a nemzetközi versenyen, Kínában, ahol az ötödik helyen végzett, ami az egyik legjobb panamai eredmény a verseny történelmében.


Miss Panama a 2011-es Miss International döntőjén

Tavaly decemberben a modell rajongói petíciót adtak be, annak érdekében, hogy Keity részt vegyen a 2013-as Miss Panama szépségkirálynő-választáson. A lány ekkor már Olaszországba költözött, ahol Fashion Model ügynökséggel kötött szerződést, így nem idult a versenyen.

Idén tavasszal olyan pletyka keringett, miszerint Keity fogja Panamát képviselni a Miss Supranational döntőjén, azonban a hírek hamisnak bizonyultak, mivel Elissa Estrada ezt a címet Yinela Yerónak adta át májusban. Most viszont nagy esélye van annak, hogy a lány 2014-ben harcba száll a Miss Panama címért, melynek már elkezdődtek a válogatói.

Az idei verseny más lesz mint az eddigiek, hiszen regionális válogatók is folynak, melyek során Panama 12 tartományából kiválasztják azt az egy lányt, aki bekerül a döntőbe, mely végén négy korona is gazdára talál. Az már kiderült, kik azok a lányok, akik közül egy elnyeri a Miss Veraguas 2014 címet. Az pedig, hogy Carolina Brid kinek adja át a Miss Universe Panama 2014 címet, jövő áprilisban derül ki.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek