Starity

Simon Cowell tiszteli Demi Lovatót

2013. november 13. 22:10   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Simon Cowell nem fél kimondani, amit gondol, így nem meglepő, hogy ezt a tulajdonságot másokban is tiszteli. Az X Factor atyjával a Latina magazin beszélgetett mostani címlaplányukról, Demi Lovatóról, hogy miként vélekedik a fiatal lányról, valamint mi az, amit a legjobban tisztel folyton tréfálkozó mentortársában.

hirdetés
Simon Cowell tiszteli Demi Lovatót

- Mit hozott Demi az X-Faktorba, mint bíraként, mint mentorként?

- Demi új perspektívát hoz a műsorba, nyilvánvalóan sokkal fiatalabb, mint én és előadói szemmel látja a dolgokat. Ezért szerettem volna őt a műsorba. A fiatalabb generációt képviseli és tudja, hogy ők milyen zenére vevők. Pluszba szemtelen, képtelenség elhallgattatni!

- Mi a legjobb dolog abban, hogy vele dolgozhatsz?

- Mindig kimondja azt, ami a fejében jár. Ez a lány nem köntörfalaz, és ezt szeretem benne.

- Mit tisztelsz a legjobban Demiben előadóként?

- Nagyon valóságos, és rengeteg mindenen ment keresztül, amikkel kapcsolatban nagyon őszinte.

- A korához képest nagyon bölcs. Mi nyűgözött le leginkább abban, ahogy magával törődik?

- Amikor néhány évvel ezelőtt láttam Demit, rögtön az jutott az eszembe, hogy érdekes lenne együtt dolgozni vele, amiatt, ahogy kitört ebből az egész disneys rendszerből, egy kicsit lázadó, nagyon piacképes előadó. Az emberek kedvelik ezt, amit én mindig is úgy fogok hívni, hogy „szemtelen. Különbözőképpen vélekedünk a versenyzőkről, ami szerintem fontos, amióta a versenyzőink nagy része fiatal, és a nézők is a fiatalabb generációt képviselik, így kell, hogy legyen valaki hasonló korú is. De ha valakivel kényelmesen érzed magad, akkor egyszerű a munka az illetővel, és nem kell mindig, mindenben egyetérteni. Unalmas lenne, ha mindig ez lenne a helyzet. Rengetegszer nem értünk egyet, ami egyértelműen azt mutatja, hogy jól érzem magam Demivel!

A napokban nem csak Simon Cowell volt az egyetlen, aki elismerően nyilatkozott Lovatóról. Újdonsült Glee-s kollégája, Adam Lambert az ET Canada TV csatornának fejtette ki a véleményét az énekesnőről.

„Imádom Demit, Ő nagyszerű. Már korábban is rajongója voltam a zenéjének, még mielőtt megismerkedtem volna vele, és hasonlóan a többi stábtaghoz, vele is találkoztam már párszor korábban. De most, hogy együtt forgatunk, le tudunk ülni, hogy jobban megismerhessük egymást. Ő egy nagyon klassz csaj. Igazi merész kisugárzása van, eszméletlen tehetséges. Annyira tehetséges és a hangja is elképesztő – áradozott Adam is.

Lovato 12 éves kora óta játszik gitáron és zongorán is, amivel kapcsolatban Lambert azt is elárulta, kicsit meglepődött, amikor szembesült azzal, hogy közös jelenetükben Demi valóban játszani fog azon a gitáron.

„Az első napon a lakókocsiban készülődtünk és hallottam, hogy ő is benne lesz a zenekaromban. Azt hittem, csak léggitározni fog, de aztán láttam, hogy a kulisszák mögött gyakorolja az akkordokat. Ezért nagyon tisztelem őt, egy igazi zenész – zárta mondandóját a tehetséges fiatalember.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek