Starity

Még mindig nem zárult le Lang Györgyi ügye

2013. november 14. 20:08   |   Szerző: xMilesss

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A terézvárosi parkolási társaság továbbra sem hisz Györgyinek, szerintük nem eredeti a rokkantsági igazolványa. Az énekesnő napjait most még nehezebbé teszik, így pert fontolgat.

hirdetés
Még mindig nem zárult le Lang Györgyi ügye
Fotó: TV2

Pár hete, november elején mesélte Györgyi, hogy egy parkolócég megbüntette őt, míg az ügyeit intézte a városban, sőt, azt is megkérdőjelezték, hogy a rokkantsági igazolványa eredeti-e. Ez az ügy a mai napig nem zárult le, a Pa-Dö-Dő énekesnője pedig már a pert fontolgatja.

Korábban azt ígérték, hogy kivizsgálják az ügyet, és a hét elején meg is jött az eredmény, amiben az áll, hogy szerintük Györgyi csal és nem igazi az igazolványa sem. Az énekesnő teljesen érthető módon fel van háborodva, aminek nemrég hangot is adott.

Egy rokkant egy kártyát kap, nekem is csak egy van. Ez kéttenyérnyi laminált kártya, hologramos matricával. Ha van nekem egy eredeti, akkor miért lenne okom hamisítani magamnak még egyet? Életszerűtlen még a feltételezés is! Továbbra is állítom, hogy valódi a parkolási kártyám, 2015-ig érvényes, és továbbra is kikérem magamnak ezt az eljárást. Természetesen nem fogom befizetni a büntetést. Eddig nem akartam pereskedni, de lassan elfogy a türelmem, és kénytelen leszek a törvény erejével megvédeni magam. Elképesztő, hogy Európa közepén így vegzálhatnak egy nyilvánvalóan mozgáskorlátozott embert! – mesélte csalódottan a kerekesszékes énekesnő a Borsnak.

update: Időközben szerkesztőségünkbe érkezett a Terézvárosi Vagyonkezelő Zrt. levele, melyben állítják, a művésznő által elmondottakban olyan komoly csúsztatások vannak, ami már alkalmas a parkolási társaság jó hírének megsértésére is.

A Terézvárosi Önkormányzat sajtóosztálya egyelőre nem árult el részleteket, de az alábbiakat közli: „Annyit azért leszögezhetünk, hogy mind a parkolóellenőr, mind a Lang Györgyi nevében intézkedő úr elmondása alapján egyértelmű, hogy a cég joggal szabott ki pótdíjat, amelyet be nem fizetés esetén kötelessége behajtani, s mindezt hang- és képfelvételekkel egyértelműen bizonyítani is tudjuk. Arról nem beszélve, hogy az eset körülményei miatt nagy valószínűséggel szükség lesz egyéb jogi lépések megtételére is.”

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek