Starity

Lezajlott a Victoria’s Secret Fashion Show 2013 – képekkel

2013. november 14. 18:06   |   Szerző: LaTasha

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A bemutató főpróbáját már kedd este megtartották, hogy aztán 24 órával később zökkenőmentesen kezdetét vehesse a fehérneműmárka idei divatbemutatója, mely rengeteg titkolózással és meglepetéssel övezett volt. Íme!

hirdetés
Lezajlott a Victoria’s Secret Fashion Show 2013 – képekkel

A divatshow-n lévő fellépők között volt a Neon Jungle, a Fall Out Boy, a Great Big World és Taylor Swift – a countryénekesnő még egy kis magánkoncertet is előadott, ahogyan tavaly Rihanna tette, s a Snow Angels szegmensben elénekelte az I Knew You Were Trouble című dalát. A fináléban Lady Gaga Applause slágerére buliztak együtt a modellek.

Íme, néhány kis tény az idei bemutatóról: A fashion show hat szegmensből állt: British Invasion, Shipwrecked, PINK, Birds of Paradise, Parisian Nights, Snow Angels. 28 darab angyalszárnyat készítettek, s 67 darab fehérneműszett került bemutatásra. A modellek sminkjén 26 sminkmester dolgozott, 22 fodrász, valamint 8 pedikűrös-manikűrös segített a lányoknak. A show-t december 10-én 185 országban fogják közvetíteni – köztük Magyarországon is!

Candice Swanepoel nyitotta a show-t a British Invasion szegmenssel, ami alatt a Fall Out Boy ikonikus slágereit hallhattuk és megcsodálhattunk a Royal Fantasy Bra szettet is, melyhez a topmodell végül nem kapott koronát, kényelmi szempontok miatt.

Sajnos Candice idén nem kapott egy angyalszárnyat sem, annak ellenére, hogy 2012-ben hármat is viselhetett. A dél-afrikai szépséggel még a Shipwrecked és a Snow Angels szegmensben találkozhattunk, valamint Adriana Limával közösen vezette fel a modelleket a fináléban.

Adriana Limával folytathatjuk, aki az idei debütálását szintén a British Invasionben kezdte, majd a Parisian Nights című részt nyitotta meg, s a Snow Angels szegmensben láthattuk viszont.

Mindhárom színpadra lépésekor angyalszárnyakat viselt. A szupermodell két gyermek után is fantasztikus formában van, merészen mutogatta a lábait is a kameráknak.

Alessandra Ambrosióra, a tavalyi Treasure Fantasy Bra viselőjére idén nem került akkora rivaldafény, mint általában, ugyanis egy szegmenset sem nyitott, illetve zárt; csupán egy angyalszárnyat kapott.

Sajnos a fináléban is nagyon hátraszorult a szépség: utolsó angyalként vonult ki Doutzen Kroeszal. A gyönyörű brazil topmodell a Birds of Pardise, a Schipwrecked és a Snow Angels szegmensekben szerepelt, valamint kapott egy gyönyörű negyedik ruhát is a fináléra – amire utoljára csak 2006-ban volt példa.

Doutzen Kroes, a gyönyörű szőkeség nyitotta a Schipwrecked című részt, valamint a Parisian Nights és a Snow Angels szegmensekben lépett fel. Igazán ki kellett élveznie a vakuk villanó fényeit, hiszen azt pletykálják, visszavonul a Victoria’s Secrettől, s ez volt utolsó bemutatója.

Lily Aldridge három részben is fellépett a show-n. Az első, British Invasion részben punkhölgynek öltöztették be, s angyalszárnyakat is kapott. A Schipwrecked és a Snow Angels szegmensben láthattuk őt viszont. A fináléban Lindsay Ellingston oldalán vonult fel.

Karlie Kloss a British Invasion, a Shipwrecked és a Snow Angels részekben mutatott be ruhát, természetesen viselt angyalszárnyakat. Behati Prinsloóval karöltve pózoltak a fináléban.

Lindsay Ellingston eddigi legszebb szettje (középső kép) minden bizonnyal a Snow Angels szegmensben bemutatott 3D-s technikával készült fémjelmez, melyen több ezer Swarovski-kristály látható – a fűzőt pontosan a modell derékméretére tervezték. Lindsay felvonult még a Birds of Paradise és a Shipwrecked részben is.

Behati Prinsloo a British Invasion részben alakított egy Buchkingham palota-i őrt, természetesen viselt angyalszárnyakat.

A shown nagy meglepetések is voltak, hiszen az eredetileg hivatalosan leközölt 40 topmodellből csupán 32 lépett kifutóra – köztük Erin Heatherton, akitől a márka bár visszavette az Angyal-státuszt, kiharcolta magának, hogy idén is szerepelhessen. A másik nagy megdöbbenést Cara Delevingne keltette, ugyanis a VS többször is hangoztatta, hogy nem áll módukban alkalmazni a botrányoktól hemzsegő modellt – úgy látszik, meggondolták magukat.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek