Starity

Justin Bieber meggyalázta Argentína szimbólumát

2013. november 17. 13:01   |   Szerző: Jolie_77

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A kanadai popcsillag dél-amerikai turnéja nem alakul fényesen. Brazíliában graffitivel és egy bordélyházba tett látogatásával háborította fel az embereket, amit viszont Eva Perón és Che Guevara hazájában tett, amiatt akár négy év börtönt is kaphat.

hirdetés
Justin Bieber meggyalázta Argentína szimbólumát

Bieber szerdán Argentínában adott koncertet, ahol a lelkes rajongók a nemzeti zászlójukat dobálták fel a színpadra. Az énekest azonban – a YouTube videómegosztó oldalra feltöltött videók tanúsága szerint – nagyon zavarták a zászlók, ezért először a lábával, majd a mikrofonállvánnyal taszigálta őket, vissza a rajongók közé.

A tette sokakat felháborított, hiába kért bocsánatot több Twitter-üzenetben és hiába igyekezett csillapítani a botrányt olyan kijelentésekkel, miszerint szereti Argentínát és élete egyik legjobb koncertjét tartotta ott.

A felháborodás mellett az énekest komoly veszély is fenyegeti, hiszen a tettéért akár négy év börtönbüntetést is kaphat – mivel Argentínában ez a nemzeti szimbólum meggyalázásának számít. Állítólag egy helyi jogász már be is perelte a kanadai dalospacsirtát, akit egy másik, Buenos Aires-i ügyvéd is perbe fogott. A keresete szerint Bieber megveretett egy lesifotóst, aki képeket készített az énekesről és baráti köréről, amint egy népszerű szórakozóhelyen töltötte az estét.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek