Starity

A legjobb és legrosszabb címlapfotók: Reese Witherspoon

2013. november 18. 21:09   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A gyönyörű, harminchét éves színésznő számtalan címlapon szerepelt már. Voltak olyan magazinok, melyeken mesésen festett, némelyiken viszont azonnal megállapítható néhány hiba.

hirdetés
A legjobb és legrosszabb címlapfotók: Reese Witherspoon
Fotó: Simon Emmett/Glamour

Legjobb címlapfotók:

Marie Claire – 2011. december

Ezen a képen Reese külseje egyértelműen kifogástalan. A rózsaszín, csipkés ruha remekül illik szőke hajához és gyönyörű kék szeméhez, ráadásul a photoshop-használattal sem estek túlzásba a szerkesztők.

Vogue – 2005. november

A színésznő lenyűgözően fest ezen a novemberi címlapon is. A képszerkesztők nem rontották el a bőrét, ruhája is gyönyörű és a pózzal is minden rendben van.

Vogue – 2011. május

A nagysikerű magazin tavaszi címlapjához remek képet választottak a készítők Reese-ről. A képszerkesztők a bőrét tökéletessé varázsolták, ám nem estek át a ló túloldalára és a ruha is nagyszerűen áll rajta.

Glamour – 2012. április

A Glamour 2012 áprilisában Reese-t választotta címlaplánynak és tagadhatatlan, hogy a színésznő igazán bájosan fest a képen. A haja tökéletesen rendezett, valamint a ruhája és a mosolya is kifogástalan.

Madison – 2005. október

A Madison nevű magazin szerkesztői tökéletes munkát végeztek a színésznővel, ugyanis külseje kifogástalan a képen, plusz szemei gyönyörűek és a bőre is túl makulátlan, természetes.

Legrosszabb címlapfotók:

Woman’s day – 2003. július

A Woman’s day című magazin tíz évvel ezelőtti júliusi címlapján Reese egy önmagában gyönyörű képe tekint vissza ránk, viszont a megjelenése előtt a képszerkesztőknek sikerült elrontaniuk a színésznő bőrét, ami túl sárgás árnyalatú lett, szemei és haja pedig túl világosak.

Joy – 2011. március

Reese nem túl előnyös képét láthatjuk ezen a márciusi címlapon, mivel fejét kissé összenyomták a képszerkesztők, de legalább a megfelelő bőrszínt eltalálták.

Sunday Express – 2007. október

Alapból Reese-zel semmi gond nincs ezen az októberi fotón, a képszerkesztők azonban mintha túlságosan is kezelésbe vették volna az arcát. A hajával és a sminkkel semmi gond, viszont a szeme alatt barnább a bőre, mint eredetileg kéne lennie.

Bazaar – 2007. szeptember

Erről a néhány évvel ezelőtti képről Reese nem túl előnyös és szerencsés kinézettel tekint vissza ránk. A haja kicsit természetellenesen lebeg a levegőben, valamint ez a beállás és arc sem túl előnyös.

Us Weekly – 2010. november

Ezen a novemberi címlapon sem túl előnyös Reese arca. A mosolya és a nevetőráncai kissé karikatúrás hatást keltenek, valamint a ruhájából kilátszó részeket foltosra sikerült átvarázsolniuk a képszerkesztőknek.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek