Starity

Mari Zsuzsit terrorban tartja fia

2010. március 17. 16:04   |   Szerző: Boys18

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Klapka György jelenlegi felesége szerint, fia terrorban tartja Mary Zsuzsit, ezzel mindent elérve nála.

hirdetés
Mari Zsuzsit terrorban tartja fia

Húsz éve él boldog házasságban Mária asszony Klapka György műkereskedővel, Mary Zsuzsi egykori férjével. Fiaként szereti Dennist is, a volt házaspár gyermekét, eddig azonban nem gondolta, hogy bele kéne szólnia a csatározásba - írja a Hírszerző.

Mária szerint Mary Zsuzsi mindenkivel elhiteti, hogy milyen szerencsétlen, segítséget kér, de sosem viszonozza. Kezdetben ő is védte, mert úgy hitte, Dennisnek próbált segíteni azzal, hogy átvágja Klapkát - mondta el az asszony, aki hozzátette, rá kellett jönnie, hogy Zsuzsi alkalmatlan a bajból kirángatni fiát.

"Zsuzsit terrorban tartja a fia, öngyilkossággal fenyegetőzik, ezzel mindent el is ér nála. Az énekesnő Klapka felesége szerint gyenge ahhoz, hogy a sarkára álljon, magáért sem képes felelősséget vállalni. Ő mindent meg fog tenni, hogy Dennis meggyógyulhasson" - szögezte le a Napi Ászban Klapka György neje.

hirdetés

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

Címkék

terror mary zsuzsi
hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek