Starity

Csütörtökön érkezik Demi Lovato legújabb klipje

2013. november 18. 17:05   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A platinalemezes előadó és X-Faktor-mentor csütörtökön végre új klippel örvendezteti meg rajongóit, ami májusban megjelent nagylemezének a harmadik videoklipes dala lesz.

hirdetés
Csütörtökön érkezik Demi Lovato legújabb klipje

Lovato már májusban leforgatta a dalhoz készült klipet, amivel ez idáig váratta rajongóit, és szinte semmit sem árult el azzal kapcsolatban, hogy mire számíthatnak a videóban.

„Nem tudom, hogy most még mennyit mondhatok el róla, de egyértelműen ez lesz az eddigi legfelnőttebb videóm, amit valaha is csináltam.”

A dalt az énekesnő a One Repubic frontemberével közösen írta, akivel már nem ez volt az első alkalom, hogy együtt dolgoztak. Legutóbb Unbroken című albumán működött közre Ryan Tedder, aki elismerően nyilatkozott Miss Lovatóról és a dalról a Capital FM riporterének.

„Egy igazi kis popsztár, nem igaz? Őrülten tehetséges énekesnő” – áradozott Ryan, aki korábban már olyan előadókkal dolgozott együtt, mint Adele, Leona Lewis vagy Kelly Clarkson. „Nem sok elektronikus szám készítéséhez szoktam hozzájárulni, a Neon Lights felvétele szándékosan történt, azért mert én is akartam. Belépett, és kiszaggatta a stúdió falait. Ő a pop zene egyik legnagyobb hangterjedelemmel rendelkező énekesnője, valószínűleg a legmagasabb teljes hangterjedelmű előadó, akivel valaha is dolgoztam. Zongorán kipróbáltuk, hogy milyen magasra képes hangilag felmenni. Ez egy jó kis bulis dal.”

A klip koreográfiáját egykori háttértáncosa és egyben jó barátja, Alex Bullon készítette, valamint részt vett benne az egész családja is.

A videóra már csak néhány napot kell várniuk az izgatott rajongóknak, és annak örömére, hogy tegnap este elérte Twitteren a 20 milliós követőt – ezzel már jócskán megelőzve egykori disneys kolléganőit, Milley Cyrust és Selena Gomezt – megosztott pár képet a videóból. Az X-Faktor fiatal mentora az előzetes fotókon egy fekete, testhezálló ruhát visel, és azon viccelődött, hogy jóga nélkül nem lett volna képes úgy kinyomni magát.


Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek