Starity

Halálos iramban: lesz nyolcadik rész is?

2013. november 19. 18:06   |   Szerző: goldman

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Paul Walker egy interjúban a hatalmas sikernek örvendő filmsorozat további folytatásának az esélyeiről mesélt a riporternek.

hirdetés
Halálos iramban: lesz nyolcadik rész is?

Még javában folynak a Halálos iramban 7 forgatási munkálatai, de a Universal Stúdió már a folytatáson gondolkodik. Eddig mindenki úgy tudta, hogy a hetedik résszel befejeződnek Dom és Brian kalandjai, de a Brian karakterét megformáló Paul Walker a Collidernek adott interjújában elárulta, hogy a nagy sikerre, és a hatalmas bevételre való tekintettel még további folytatások elkészítését tervezi a filmsorozat gyártója.

A mostani, hetedik részben, a hatodik befejezése után távozott Justin Lin direktori helyét a Fűrész rendezője, James Wan vette át, viszont a fő karaktereket megformáló színészek körében nem történt változás. A régi, jól ismert arcok mellett új szereplők is feltűnnek majd, mint például Kurt Russell vagy a főgonosz karakterét életre keltő Jason Statham.

Azt, hogy hány részre duzzad majd a sorozat, egyelőre nem lehet tudni, azt viszont igen, hogy a nyolcadik részt minden valószínűség szerint elkészítik majd, és a tervek szerint, valamikor 2016-ban lesz a bemutatója.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek