Starity

Shoppingolj idén egyszerűen, gyorsan és hasznosan a párodnak!

2013. november 19. 19:07   |   Szerző: Freeze

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Hamarosan itt a Karácsony és persze te még nem tudod, mivel is lephetnéd meg barátnődet vagy feleségedet? Segítünk az ötletelésben, és ajánlunk egy jó tippet.

hirdetés
Shoppingolj idén egyszerűen, gyorsan és hasznosan a párodnak!

Minden évben december 23-án vagy netán 24-én rohantál le a legközelebbi plázába és ötlettelenül bolyongva vásároltál össze mindenféle felesleges, személytelen tárgyat, hogy aztán este a fa alá tedd, miközben azt gondoltad, mennyire értelmetlen ez az egész?

Nos, egy kis előrelátással és kreativitással most két legyet üthetsz egy csapásra, hiszen párod és te is „profitálhattok” az ajándékból. Lakatos Márk stylist abszolút személyre szóló, egyedi megoldást javasol a férfiaknak az idei ünnepi szezonra.

Az egész évi tanulás, munka, gyereknevelés, háztartás, egyszóval a nagybetűs Élet mellett nem jut sok ideje a nőknek önmagukra. Így érthető, ha év végére szeretnének a legszebbek lenni, az ünnepi asztalnál és a fa alatt ragyogni vagy éppen a szilveszteri partin csillogni.

Lakatos Márk profi szakemberekkel már évek óta azon dolgozik Szalonjában, hogy a magyar hölgyek – korosztálytól függetlenül – önbizalma visszatérjen, szépnek, csinosnak lássák és elsősorban elfogadják önmagukat.

„Mindig arra biztatom a nőket, hogy ne csupán a média és a divat elvárásainak akarjanak megfelelni, hanem egyszerűen érezzék jól, önazonosan magukat a bőrükben, hozzák ki az adottságaikból a legjobbat. Ezt nagyon fontosnak tartom! Nyilván a férfiak segíthetnek ebben és egyfajta tükröt tudnak tartani párjuknak, de a szakember segítsége is hasznos tud lenni olykor. Nem árt egy kis praktika, szakértelem, némi jó tanács, ami az irányvonalakat illeti. Egy kellemes, igazi kényeztető nap alkalmával mindezt átélhetik a hölgyek velem és a csapatommal egy pohár pezsgő kíséretében!” – mondja Márk, aki azt is kiemeli viccesen, hogy ne kenyérsütő gépet vagy morzsaporszívót adjunk ajándékba szerelmünknek, hanem olyat, aminek őszintén örül a társunk: amikor csakis róla szól egy nap.

A Szalonban eltöltött varázslatos nap után egy új, magabiztos és gyönyörű nőt kaphatsz vissza. Ennek az ajándéknak te is örülnél a karácsonyfa alatt, nem igaz?

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek