Starity

A legjobb és legrosszabb címlapfotók: Rachel McAdams

2013. november 21. 20:08   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Regina George-ként szinte mindenkinek beivódott az emlékezetébe Rachel, mint a szőke, mégis elbűvölő törtető. A színésznő azóta már egyre komolyabb szerepeket kapva tört utat magának a filmvilágban, és egyre nőiesebb is lett. De vajon minden címlapfotó, ami róla készült, ilyen tökéletes?

hirdetés
A legjobb és legrosszabb címlapfotók: Rachel McAdams

Rachelt 2004-ben Regina George-ként ismerte meg a világ igazán, amikor megkapta a szőke, féltékenykedő, de mégis hízelgő lány szerepét a Bajos Csajok című sikeres tinifilmben. Azóta természetesen megmutatta, hogy nemcsak ilyen stílusú karaktereket tud megformálni, hanem sokkal komolyabbakat, érzelmesebbeket is, aminek meg is lett az eredménye, hiszen igen elismert színésznő lett belőle az évek során.

Ám egy elismert és tehetséges színésznőnél sincs kizárva az, hogy esetleg egy-egy címlapon elrontják a haját, a ruháját, a sminkjét, netalán a mindenki által jól ismert Photoshopot viszik túlzásba.

A legjobb címlapfotók:

BRIDE Allure – 2005. tavasz

Még keresve se nagyon találnánk ezen a képen bármilyen hibát. Rachel elbűvölő és bájos tekintete azonnal elragadja az embert, a barna haj nagyon jól áll neki, a rózsaszín betűk pedig kellemes és vidám hatást adnak az egész címlapnak. Csodálatos!

Marie Claire – 2009. május

Hát nem aranyos? A színésznő annyira tündérien néz ki ezen a képen a rövid, hullámos hajával és a kislányos, huncut mosolyával. A narancssárga ruha pedig csak még jobban harmonizálja az egész képet, amihez az olajzöld háttér igazán passzol. Egyszerűen rendben van az egész.

Glamour – 2012. február

Ezt egyértelműen nem kell magyarázni. Rachel ragyog a képen, a piros rúzs nagyon jól kiemeli az arcát és a kellemesen szőke haját. A színésznő olyan ezen a fotón, akár egy Barbie-baba, de mégis sikerült megőriznie a legfontosabb pontot: a természetességet.

Stella – 2012. január

A színésznő itt igazán bájosan fest, olyan, mint egy kis angyalka. Szép és letisztult a címlap: a szürke és a fehér háttér igazán jól mutat, Rachel világos szőke fürtjei pedig abszolút passzolnak hozzá, és a mosolya sem utolsó!

Elle – 2011. május

Ezt a képet inkább a vagány jelzővel tudnánk illetni. Nem vittek túlzásba semmit a, semmi giccs, semmi túlzott színvilág. Rachel elbűvölő mosolya és egyszerű öltözéke adja a varázsát az egész címlapnak.

A legrosszabb címlapfotók:

Famous – 2005. augusztus

Ez a kép, mindent összevetve, furcsa. Talán ez a legjobb szó rá, hiszen Rachel arca már alapból túl közeli, elég riadt tekintetet sugároz és kissé negatív az összhatás is.

Glamour – 2006. január

Ezzel a képpel nem is lenne semmi baj, ha nem barnították volna be ennyire a bőrét. Mert itt egyébként egy gyönyörű és érett tekintetű nőt látunk, aki másodpercek alatt elbűvöl minket, de ez a túlzott barnító nem fér be a hajunk alá.

Elle – 2007. április

Itt valami nem stimmel: még pedig az a fura szerkesztés a színésznő hajánál. Alapvetően gyönyörű a ruha és Rachel arca is, de az az L betű a színésznő hajánál valahogy beleront az összképbe.

InStyle – 2011. január

Rachel, te vagy az? Közelebbről megnézve és egy kis tűnődéssel rájöhetünk, hogy igen, ez bizony ő, de ha távolabbról szemléljük, elég nehéz lenne rájönni. Az arcát elég furcsán átalakították, de a kép többi részével nagyjából nincs is gond.

TuStyle – 2012. június

A színésznő eléggé érdekes pózban ül, így úgy tűnik, mintha ki akarná csavarni a nyakát. Bár azt hozzá kell tenni, hogy itt talán nem is használtak semmiféle retust, Rachel megmaradt természetesnek, szinte semmi sminkkel és a blúza is nagyon csinos.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek