Starity

Khloe Kardashian pizsamában népszerűsíti ruhamárkájukat

2013. november 20. 17:05   |   Szerző: LaTasha

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az egész Kardashian család odavan a divatért, s több ruhaboltot is üzemeltetnek Los Angelesben, ahol a kedvenc márkáik darabjai találhatók meg, ám néha képesek oltári bakikat elkövetni ruhaügyileg.

hirdetés
Khloe Kardashian pizsamában népszerűsíti ruhamárkájukat

Ilyen baklövés volt a legutóbbi szereplése is a 29 éves Khloe Kardashiannak, aki jelenleg világ körüli turnén népszerűsíti a család legújabb kollekcióját a Kardashian Kollection márkától.

A híresség, aki pár nappal ezelőtt lekoppintotta nővérétől, Kimtől a szőke hajkoronát, egy virágmintás pizsamaalsóban pózolt a fotósoknak, amit egy fehér inggel és egy 15 centiméteres magassarkúval párosított. A viselet meglehetősen érdekes ízlésről árulkodik. A fotósok persze azonnal elkezdték piszkálni szerelése miatt, de a celeb nem foglalkozott a kétes megjegyzésekkel, inkább a rajongóival beszélgetett és fotózkodott a helyi rendőrörs tagjaival is.

Ám minden divatbaki ellenére Khloe Kardashian még soha nem nézett ki ilyen jól, hiszen fantasztikus formában van. Valószínűleg ez betudható annak, hogy eldöntötte: elválik férjétől, az NBA-kosárlabdázótól, Lamar Odomtól, aki folyamatosan megalázta és megcsalta őt.



Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek