Starity

Courtney Love könyve december 15-én érkezik

2013. november 20. 20:08   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Legfrissebb értesüléseink szerint Courtney Love legújabb, életrajzi ihletésű könyve december 15-én kerül az üzletek polcaira és már az utolsó simításokat végzik a kéziraton.

hirdetés
Courtney Love könyve december 15-én érkezik

Kurt Cobain özvegye, Courtney Love már évek óta ígérget rajongóinak egy önéletrajzi könyvet, melyben felfedi életének eddig eltitkolt momentumait, ám a fanatikusoknak már nem kell túl sokat várakozniuk, hogy a kezükben tarthassák a megközelítőleg 400 oldalasra sikerült alkotást, ugyanis az énekesnő december 15-ére ígéri könyvének megjelenését.

A könyv előreláthatóan a My Story, azaz az Én sztorim címre fog majd hallgatni és Courtney azt is elárulta, miszerint művében visszakalauzolja olvasóit abba a hippi életmódba, melyet gyerekként szülei mellett elszenvedni kényszerült, emellett pedig a drogokkal kapcsolatos függőségéről és rehabilitációs tapasztalairól is szót ejt a Hole frontasszonya.

A Hole és a Nirvana rajongóinak nagy örömére pedig Courtney messzemenő részletességgel avatja be követőit a Kurt Cobainnel való viharos kapcsolatába, ahogyan Billy Corgannel és Trent Reznorral való afférja és Ed Norton színésszel való eljegyzése is szóba kerül a könyvben.

Ha pedig mindez nem volna elég, idén télen a rajongók duplán örülhetnek, ugyanis a könyv mellett legújabb, Died Blonde címre keresztelt stúdióalbuma is az üzletek polcaira kerül!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek