Starity

Justin Bieber: „Lesz*rom, hogy mit mondanak rólam az emberek”

2013. november 21. 21:09   |   Szerző: Crazymofo

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Mint tudjuk, Justin Biebert manapság elég sok pletyka veszi körül, amik sokkal inkább mondhatók negatívnak. De vajon mit gondol ezekről maga Justin?

hirdetés
Justin Bieber:  „Lesz*rom, hogy mit mondanak rólam az emberek”

„Ha az emberek meglátnak egy negatív dolgot rólam a magazinokban, akkor ők meg fogják venni azt – kezdte el mesélni a 19 éves popsztár, Justin Bieber a The Hollywood Reporter című bulvárlapnak, amelynek legújabb borítóján ő és menedzsere, Scooter Braun szerepelnek.

„Minden alkalommal, amint valami honlap ír rólam valami rosszat, az összes rajongóm felmegy oda, ami által az oldalnak nagyobb lesz a forgalma – mondta Justin, majd így folytatta – És most, hogy minden Belieber azon a honlapon van, [a működtetők] pénzt kapnak a hirdetőktől. Ők csak a pénz miatt aggódnak. Azzal nem törődnek, hogy épp bemocskolják valaki nevét.

„Néha hanyag vagyok és csinálok pár hülyeséget, de leszar*m, hogy mit mondanak rólam az emberek” – közölte Justin a THR riporterével, majd hozzátette:Tudom, ki vagyok és mit csinálok az életemmel. Eddig elértem dolgokat és továbbra is véghez fogok vinni párat, mint előadóművész, mint író, mint énekes, mint egy személy vagy, mint egy emberi lény. Elégedett vagyok az emberrel, akivé váltam – zárta mondandóját Selena Gomez exe.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek