Starity

Hírességek vicces reklámjai – múltból és jelenből

2013. november 24. 14:02   |   Szerző: Sally Sparrow

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az alábbi cikkben néhány olyan reklámot mutatunk meg, melyek szereplői híres emberek, s amelyek tartalma mosolyogtatóbb az átlagosnál.

hirdetés
Hírességek vicces reklámjai – múltból és jelenből

Most néhány olyan kevésbé ismert, nálunk nem vetített reklámfilmet mutatunk be, amelyekhez hírességek adták arcukat és az átlagosnál viccesebbek, aranyosabbak lettek.

Natalia Oreiro

Ki ne ismerné Natalia Oreirót? A Vad angyal sorozattal köztudatba berobbant színésznő pályája elején többször is szerepet vállalt különböző reklámspotokban, ám van köztük olyan, amelyik sokkal viccesebbre sikerült az átlagosnál.

Az alábbi kisfilmben az argentin énekes-színésznő egy tejtermékeket forgalmazó márkát (Conaprole) reklámoz sokadmagával, miközben önfeledten bolondozik.

Bergüzar Korel és Halit Ergenç

A Seherezádé címszerepéből megismert Bergüzar Korel és férje, a jelenleg Szulejmán szultánt alakító török színész, Halit Ergenç közösen vállalták el a Konzum bolthálózat kisfilmjét.

A történet már önmagában is humoros, hiszen az üzletben bevásárlókocsiját tologató, korábbiakban már Halitról fantáziáló hölgy találkozik az éppen ásványvizet nézegető sármos színésszel, aki egy finom kézmozdulattal kéri, ne keltsen feltűnést. Majd amikor a pénztárnál ismét összefutnak, egy félreértésből adódóan a hölgy elalél a gyönyörűségtől.

Meryem Uzerli és Halit Ergenç

A Szulejmán sorozat két főszereplője látható a reklámban, melynek érdekessége, hogy a napokban tűzték műsorra a televíziók, annak ellenére, hogy mint ismeretes, Meryem Uzerli már kiszállt a produkcióból.

Hürrem gyanakodva érkezik az uralkodó ajtajához és hallgatózni kezd. Egy félreértés végett dühösen ront be a szultánhoz, majd meglepődik a látottakon. A török citrust népszerűsítő spot végén Szulejmán tekintete sokat elárul a jelenet folytatását illetően.

Thalía Sodi

A gyönyörű mexikói színész,- énekesnő, Thalía szintén több reklámban felbukkant már karrierje során, ám amit most kiválasztottunk, különösen mosolyogtató darab.

Thalía egy barátnőjéhez érkezik a már megbeszélt találkozóra, amikor frissítő rágócukorkát ajánlanak figyelmébe. Az igazi csattanó a reklám végén érkezik meg, egy aprócska kiskutya, egészen pontosan egy csivava formájában.

Chenoa

Az extriunfita egy alkoholos ital arcaként is feltűnt már, mely promóció keretében nem csak magát az italmárkát, de az általa szervezett tehetségkutatót is reklámozta.

Az énekesnő a spotban először elkezdi énekelni a dalát, ám menet közben a mikrofont egyszer csak kikapják a kezéből és emberről-emberre jár, míg végül Chenoa, a mikrofont keresve összetalálkozik egy igazán tehetséges és csinos fiatalemberrel.

David Tennant

A népszerű skót színész, akit a legtöbben a Ki vagy, Doki? című sci-fi sorozatból és a Frászkarikából ismerhetnek, szintén szerepelt már néhány reklámban, de a Virgin Mediának többet is készített.

Ezek közül a kisfilmek közül választottunk most ki egy nagyon friss és különösen megmosolyogtató, rövid darabot, melyben a főszerep úgy tűnik, hogy sokkal inkább a cicáké, mint Davidé.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek