Starity

A Victoria's Secret angyalainak nyomában

2013. november 24. 14:02   |   Szerző: LaTasha

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Nem kérdés, hogy a Victoria’s Secret márka csakis az aktuális szépségideálokkal, a legsikeresebb topmodellekkel dolgozik, ám nem csupán szép külső kell ahhoz, hogy valaki angyal lehessen.

hirdetés
A Victoria's Secret angyalainak nyomában

Az első angyal-korszakot 1997-től számítjuk 2003-ig, amikor is a márka elkezdte foglalkoztatni legnépszerűbb modelljeit mint szóvivők s promótáló lányok.

Az angyalok mindig szerepelnek az éves divatbemutatón (kivéve, ha gyermekáldás történik), népszerűsítik a márkát különböző rendezvényeken és üzletmegnyitókon, rendszeresen szerepelnek a sajtóanyagokban, a reklámokban, a katalógusokban és az internetes webáruház honlapján.

Stephanie Seymour

A ma már 45 éves amerikai topmodell volt a VS első arca, 1992-től kezdve dolgozott a márkának, angyallá azonban csupán 1997-ben választották. 2000-ben lejárt a szerződése és 32 évesen távozott a modellvilágból.

Szerepelt pár filmben, valamint 2007-ben több luxusmárka arca is volt, ám Stephanie azóta visszavonult. Férjhez ment Peter M. Brent milliárdos üzletemberhez és műgyűjtöhoz, s azóta csak a családjának él. Négy gyermeke van, akiknek karrierjét egyengeti.

Helena Christensen

Az egykori Miss Dánia címet megnyerő Helena csupán egy évig viselte az angyali címet – 1998-ban már távozott is a márkától, hogy saját üzleteit beindítsa.

A nagy sikerű amerikai divatlap, a NYLON kreatív igazgatója már több mint 10 éve; saját ruhakollekciója van, tervezett már a Triumphnak fehérneműt, saját fotóstúdiót üzemeltet, valamint még ma is aktívan modellkedik. Híres jótékonykodó munkjáról: a mellrák ellenes alapítványoknak gyűjt. Helena háromszor volt férjnél, 14 éves fiát jelenelg egyedül neveli.

Daniela Pestova

A 43 éves gyönyörű cseh szőkeség 2002-ig volt Victoria’s Secret angyal, 5 éven át, ám a Sports Illustrated is gyakran alkalmazta őt. Karrierje során viselhette az 5 millió dolláros, Dream Angels Fantasy Brát is.

Még mindig gyakran modellkedik,de ma már csak fotózásokat vállal. Három gyermek édesanyja, párja a szlovák Team zenekar énekese, Pavol Habera.

Karen Mulder

A 43 éves Karen Mulder korának legszebb és legnagyobb sztárja, aki még napi 10.000 dollárt kereshetett egy-egy munka után. Több száz magazin címlapján szerepelt, mégis, három év angyali státusz után 2000-ben otthagyta a márkát nagy botrányok közepette. Egy évvel később egy interjúban vallotta be, lelkileg összeomlott. A monacói Albert herceg megerőszakolta, ahogyan a modellügynöke is többször bántalmazta őt. Elmesélte, hogy édesapja kétéves korától hipnotizálta őt és többször is testi kontaktust létesített vele.

Az eset után Karen összeomlott és pszichiátriára került. Ma már boldog, kislánya, a hatéves Anna mindennél fontosabb a számára. Elvonultan él a médiától, magánnéletéről nem beszél. A mai napig topmodellek egyik legnagyobb bálványa, Candice Swanepoelnek például ő a kedvenc modellje.

Tyra Banks

Talán ő az, akit senkinek sem kell bemutatni. A 39 éves afroamerikai szépség az egyik legnagyobb karriert csinálta a Victoria’s Secret óta. A Sports Illustrated címlapján már többször is szerepelt, s talán nincs olyan luxusmárka, aminek ne lett volna az arca. Az Amerika következő topmodellje műsorvezetője, tv-producer, színésznő, fotós, valamint aktívan modellkedik is.

A Time magazin szerint a világ egyik legbefolyásosabb asszonya, a People szerint pedig a világ legszebb nőinek egyike a mai napig. Magánéletéről hallgat, randizgat; de egyelőre senki komoly nincs az életében.

Inés Rivero

A 38 éves argentin modell 1998-ban, csupán egy évig viselte a VS-angyal tisztséget. Édesanyja unszolására kezdett el modellkedni 14 évesen. Szerepelt a Glamour, az Elle és a Vogue címlapján is. Hazájában szappanopera-sztárként és énekesnőként ismerik.

Többek között volt egy kisebb szerepe a 2006-os Az Ördög Pradát visel című filmben. Kislányát, a 12 éves Mayát New Yorkban nevelik férjével, a kubai üzletemberrel, Jorge Morával.

Laetitia Casta

35 éves francia topmodell és színésznő. Két évig volt Victoria’s Secret-angyal, majd, miután a L’Oreal felfedezte 1999-ben, kilépett a márkától. Több mint 100 címlapot tudhat a magááénak, köztük olyanokat, mint a Cosmopolitan, a Vogue, az Elle és még sorolhatnánk. Több videoklipben is szerepelt, a legismertebb Rihanna Te Amo számához készült.

Hazájában elismert színésznő és aktív modell. Kétszer házasodott, jelenleg második férjével, a francia fotográfus-rendező Stéphane Sednaouival nevelik három gyermeküket.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek