Starity

X-Men: a professzorra fókuszál az újabb epizód

2013. november 24. 18:06   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az X-Men: Az eljövendő múlt napjai című filmben ezúttal nem Farkason vagy Magnetón, hanem Charles Xavieren lesz a hangsúly.

hirdetés
X-Men: a professzorra fókuszál az újabb epizód

2014 egyik leginkább várt akciófilmjében számos régi szereplő visszatér, mint például Vadóc (Anna Paquin), Ciklon (Halle Berry) vagy Farkas (Hugh Jackman). A sztárparádé ellenére a forgatókönyvíró nemrég elmondta, a történet leginkább Charles Xavier professzorra, azaz James McAvoy és Sir Patrick Stewart karakterére összpontosít.

„Rengeteget beszéltünk már arról, hogy tulajdonképpen kinek a filmje ez... Hiszen a legtöbb film a benne lévő főszereplőkről szól, a mi esetünkben azonban... nos, tele vagyunk főszereplőkkel. Számunka már az elején eldőlt, hogy Charlesé a főszerep, megismerjük az érzelmes történetét annak, hogyan vált az a srác, aki elveszítette a lábait, a legjobb barátját, a testvérét, az erőteljes és hatalmas X professzorrá.”

A karaktere nagyon sötét helyen találja majd magát a film elején, még távol áll attól a Charlestól, akit megismertünk a korai X-Men-filmekben. „Végignézzük az első lépéseit, amint vezetővé válik!”

Az X-Men: Days of Future Past 2014. május 22-én kerül a hazai mozikba.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek