Starity

Legsikeresebb videoklipek: Bullet For My Valentine

2013. november 24. 20:08   |   Szerző: TarjaNightwish

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Cikksorozatunk következő részében a walesi Bullet For My Valentine nevű metal együttes öt legnézettebb videoklipjét mutatjuk be.

hirdetés
Legsikeresebb videoklipek: Bullet For My Valentine

Tears Don't Fall (The Poison, 2005)

A dal az együttes első stúdióalbumáról származik, 2006-ban lett kislemez, melynek következtében több díjra is jelölték, a legjobb kislemez kategóriában.

A videoklip egyik részében a zenekar zuhogó esőben játszik, a történet pedig egy férfiról és egy nőről szól, akik az egyik percben még romantikáznak, majd később egyre jobban nő közöttük a feszültség. Útközben az autóból kifogy az üzemanyag, majd megállnak tankolni, a nő próbál közeledni a férfihoz, de ő durván ellöki magától, összevesznek, és elhajt, a nőt pedig otthagyja az úton. A férfi ezek után megáll egy hotelben, bemegy, és egy ismeretlen, szőke lánnyal vonul fel a szobába. A barátnőnek végül sikerül rátalálnia arra a helyre, ahol a barátja tartózkodik – beront a szállodai szobába egy benzines hordóval a kezében, lelocsolja a férfit, a nőt és önmagát, majd amikor előhúzza az öngyújtót és halálra ijeszti ezzel a tékozló barátot, kiderül, hogy a hordóban valójában víz volt. Ezután elégedetten elmosolyodik, és egy szarkasztikus csókot fúj nekik.

A kisfilm 56 millió megtekintésben részesült, ebből 182.840 személynek nyerte el igazán a tetszését 4.272-nek pedig nem.

Waking The Demon (Scream Aim Fire, 2008)

A banda második albumán kapott helyet, majd nem sokkal később kislemezként is kiadták. A klipben a zenekar egy erdőben adja elő a dalt, a kisfilm története pedig igencsak érdekes.

Egy tinédzser fiú történetét dolgozza fel, aki rajong a heavy metal zenéért és ezért a középiskolában folyamatosan bántják. A focicsapat vezetője randizik egy lánnyal, akinek szimpatikus a fiú, de ő nem elég bátor ahhoz, hogy udvaroljon neki. A videóban többször is megtámadják a srácot, aki a szekrényén levő naptár segítségével számolja a napokat, majd egy nap bekarikázza, hogy végre telihold van. Azon az éjszakán kifigyeli azokat a fiúkat, akik terrorizálják őt, majd megvárja az erdőben a csapatkapitányt, aki azzal a tudattal megy oda, hogy a barátnőjével fog találkozni, de ehelyett a tizenéves fiú áll bosszút rajta mint vérfarkas. A következő nap az iskolában hirdetést tesznek ki, amin az áll, a fiú eltűnt.

A videóklip 24 milliós nézettséggel büszkélkedhet, amelyből 85.121 szeméy pozitívan, 1.926 pedig negatívan értékelte.

Scream Aim Fire (Scream Aim Fire, 2008)

A banda második albumának címadó dala, amely a zenekar történelmében nagyon sikeres lett, az albumon szereplő dalok hangzása pedig jobban inkább metalcore és trash metal beütésű. A kisfilmben most csakis a zenekar kapott helyet, akik egy raktárszerű épületben adják elő a dalt, valamint közvetlen a zenekar előtt áll két vetítő, amely a dal szövegét jeleníti meg.

Ez a klip 18.492.782-as nézettségben részesült, 43.351 pozitív, 839 negatív értékelést kapott.

Your Betrayal (Fever, 2010)

A dal a banda harmadik albumán szerepel, valamint a zenekar 8. kislemezeként jelent meg. A klip és a dal premierje is 2010. április 12-én zajlott.

A videóban a már megszokott módon a zenekar is szerepel, mögöttük lángoló, tüzes háttér kapott helyet, benne két lány jelenik meg, akik ikertestvérek, és elkövetnek hét halálos bűnt, amely szinte már a tekintetükben észlelhető. A videó végén a képernyőt teljesen elborítják a lángok.

Ez a kisfilm az együttesnek 17,8 milliós nézettséget hozott, 98.061 pozitív, 1.776 negatív véleményt.

Hearts Burst Into Fire (Scream Aim Fire, 2008)

Szintén a banda második debütáló albumáról származik cikkünk utolsó legnézetebb Bullet For My Valentine-klipje. A Hearts Burst Into Fire nem egy átlagos és megszokott kisfilm a walesi bandától, ugyanis a klip egy afféle werkfilm, bemutatja, hogyan készülnek fel egy-egy fellépésre. Helyet kapnak benne a stadionok előtt és a nézőtérben álló rajongók, aki óriásplakátokkal, metálvillát mutatva várják kedvenceiket, valamint Mattie-ék, akik együtt dzsemmelnek a próbákon.

Ezt a kisfilmet 13.673.362-szer tekintették meg, 44.332 személynek nyerte el tetszését, 549-nek pedig nem.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek