Starity

Péterffy Lili búcsúzott az X-Faktortól

2013. november 24. 21:09   |   Szerző: Betti90

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Vasárnap este a közönség szavazata alapján a 17 éves énekesnőnek kellett távoznia.

hirdetés
Péterffy Lili búcsúzott az X-Faktortól
Fotó: RTL Klub/Sajtóklub

Szombat este, a Mentorok éjszakáján a versenyzők két dallal is készültek, egy magyar és egy külföldi számot kellett elénekelniük. Vasárnap ismételten eljött a nehéz pillanat, amikor lezárták a szavazást. Végül ketten maradtak színpadon, Péterffy Lili és Szabó Ádám.

A párbajt Péterffy Lili, Alföldi Róbert mentoráltja kezdte, aki a Cascada Every Time We Touch című dalát énekelte, utána Szabó Ádám egy LL Junior-számmal lépett a színpadra.

A szavazást Alföldi Róbert kezdte, aki a néha kicsit félénk Szabó Ádámot küldte volna haza, Tóth Gabi természetesen mentoráltja mellett volt. Szikora Róbert hosszas értékelés után Ádám nevét mondta ki, így Geszti Péternek kellett eldöntenie, ki távozik a mostani műsorból – ő viszont a nézőkre bízta a döntést. A boríték felbontása után Péterffy Lilinek kellett elhagynia a versenyt, így Alföldi Róbert mentorált nélkül maradt.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek