Starity

Megan Nicole feldolgozta Katy Perry új dalát

2013. november 25. 20:08   |   Szerző: LadyHady

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Ezúttal Katy Perry Unconditionally kislemezét dolgozta fel Jason Chanel, aki szintén a Youtube-on nyert magának nézőközönséget.

hirdetés
Megan Nicole feldolgozta Katy Perry új dalát

Már hét hónapja annak, hogy megjelent Megan és Jason Chen legutóbbi duettje, a Just Give Me A Reason-feldolgozás Pinktől és Nate Ruesstól, most pedig kaptunk egy folytatást, ami Katy Perry új kislemezének címét takarja.

Mivel az előbbi és az utóbbi dal is egy szomorú szerelemről, szakításról szól, megegyeztek, hogy folytatják a közös munkát egymással, és ezt követően pár napja egy újabb videóval örvendeztették meg rajongóikat. A feldolgozásban Megan és Jason a naplementében énekelnek külön-külön, és az összhatás – a vágóknak hála – fantasztikusra sikeredett.

A Youtube-sztár mostanság nagyon elfoglalt: továbbra is folytatja a feldolgozások készítéseit, gőzerővel dolgozik új önálló lemezén, aminek egyelőre nincs megjelenítési dátuma, nemsokára megjelenik a karácsonyi EP-je, és nemsokára megkezdi az első önálló turnéját, amit Európában folytat majd.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek