Starity

Magyar szépségek a Victoria's Secret kifutóján

2013. november 26. 15:03   |   Szerző: Pöttömke

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Előszeretettel hangoztatják a férfiak, hogy a magyar nők a világ legszebbjei közé tartoznak. Szerencsére kicsiny országunkból egyre több és szebb lány képviselteti magát a szépségiparban, közülük pedig négy szerencsés modell a Victoria's Secret kifutóján is végiglejthetett már.

hirdetés
Magyar szépségek a Victoria's Secret kifutóján

Mészáros Diána

A 31 éves szépség nagyöregnek számít a modellek között, hiszen 2000-ben kezdett el hivatásszerűen modellkedni és ekkor jelent meg először a kifutók világában is. Hamarosan a Balmain, és Emanuel Ungaro bemutatóin szerepelt, majd meg sem állt a Dolce & Gabbana, vagy a Chanel kifutókig.

A zöld szemű szépség olyan neves divatházak kampányaiban vett részt, mint például a Versace, de reklámozta a Shiseido szépségápolási márkát is, ráadásul Dia első magyarként vett részt a 2001-es Victoria's Secret Fashion Show-n, melyen két szettet is bemutathatott.

Diána nem igen hallat magáról manapság a divatiparban – 2009-ben lépett kifutóra legutóbb, 2013 tavaszán pedig a Massimo Rebecci egyik arca volt.

Ebergényi Réka

A szintén 31 esztendős Réka 2002 körül robbant be a divatvilágba. A szépség inkább fotómodellként volt sikeres, mintsem a kifutókon. Leghíresebb kampánya a Lancôme Attraction nevű parfüméhez köti, de modellkedett az Armaninak, Emanuel Ungaronak, illetve néhány évig Sports Illustrated-modell is volt.

A magyar lány többször szerepelt az Elle, a Glamour, és a Marie Claire magazinok divatanyagaiban, vagy címlapjain, tehát leginkább katalógusoknak állt modelt karrierje során, és gyönyörű alakja miatt fehérneműs fotózásokhoz is többször felkérték.

Ebergényi kisasszony 2002-ben vett részt a Victoria's Secret Fashion Show-n, ahol két outfittet prezentálhatott a nagyérdeműnek.

Mihalik Enikő

A Békéscsabáról származó lányt 15 évesen fedezték fel, 2006 óta pedig nemzetközi karrierje is beindult, a divatszakma pedig imádja sokoldalúsága, és különleges vonásai miatt. Enikő a Chanel kifutóján debütált, de a 2009-es szezonra már több mint 50 show-n vett részt.

Számos Vogue-címlapot tudhat magáénak, és ennél is több divatanyagot. Leghíresebb kampánya a Guccinál volt, melyben az ausztrál Abbey Lee-vel, és a brit Lily Donaldsonnal szerepelt együtt, de ezek mellett a Boss Orange, és Carolina Herrera is felfigyelt a magyar szépségre.

A következő magyar modellre a Victoria's Secret kifutóján hét évet kellett várni. Enikő 2009-ben vett részt a show-n, ahol egy outfittet kapott a PINK szegmens keretein belül. Enikő az utóbbi években ugyan megjelent a castingokon, de sajnos nem válogatták be a modellek közé azóta.

Palvin Barbara

A babaarcú szépség 13 éves kora óta modellkedik. Ázsiában évekkel korábban közismert modellnek számított, mielőtt világméretű hírnévre tett volna szert, 2010 óta viszont aktívan jelen van a nemzetközi modellvilágban. A világ egyik legjobb modellügynöksége, az IMG kötelékében modellkedik, akik többek között a brit ikon, Kate Moss karrierjét is egyengetik.

Barbara rövid időn belül vált milliók kedvencévé, és a márkák is versengeni kezdtek kegyeiért. 2011 óta a Chanel arca, pár szezonon keresztül az Armani Exchange modellje volt, 2012 óta a L'Oréal Paris szépségkövete.

A Victoria's Secretnek 2011-ben kezdett el modellkedni, 2012-ben pedig casting nélkül válogatták be a bemutatón résztvevő modellek közé, ahol a Calendar Girls szegmenshez kapott egy szettet. Idén egyéb elfoglaltságai miatt nem tudott részt venni a show-n.

Vajon ki lesz a következő magyar modell, aki a VS kifutójára léphet? Talán a modellvilág új kedvence, Axente Vanessa? Vagy Mihalik Enikőnek, és Palvin Barbarának újra sikerül kijutnia a show-ra a közeljövőben?

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek