Starity

Zayn Malik sztriptíztáncosokkal fog mulatni

2013. november 27. 16:04   |   Szerző: TheDanush

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Bár jelenleg túl elfoglalt Zayn Malik, hogy összeházasodjon kedvesével, kollégái már javában tervezik a legénybúcsú részleteit.

hirdetés
Zayn Malik sztriptíztáncosokkal fog mulatni

Liam Payne elárulta, hogy ő és társai – Harry Styles, Niall Horan és Louis Tomlinson – már komoly terveket szövögetnek a legénybúcsút illetően. Payne elképzelései szerint úgy fog lezajlani a buli, hogy Zaynt elrabolják és egy világrengető partit csapnak – jelenti a Daily Star.

„Egy hatalmas bulit kell csapnunk. Ezzel tartozunk neki. Szerintem jó ötlet lenne, ha egy zsákot húznánk a fejére, elrabolnák és egy csodálatos partit csapnánk neki. És a helyszínen lennének sztriptíztáncosok, meg ehhez hasonlóak. Ezek mellett még mindannyian majomnak és bohócnak öltöznénk be. Sőt, még igazi fegyvereink is lennének” – mondta Payne.

„Igazi gengszterek lennénk, nekik meg igazi fegyverük van, nem?” – tette hozzá Louis, majd Styles is hozzáfűzte elképzeléseit: „Aztán kimennénk az erdőbe és szarvasokat lőnénk.”

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek