Starity

Jennifer Love Hewitt férjhez ment és édesanya lett

2013. november 27. 14:02   |   Szerző: Fan-ily6889

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Client List színésznője tegnap világra hozta első gyermekét, illetve az is napvilágot látott, miszerint feleségül ment szerelméhez, akivel a sorozat forgatásán ismerkedett össze.

hirdetés
Jennifer Love Hewitt férjhez ment és édesanya lett

Jennifer Love Hewitt kedden életet adott kislányának, aki az Autumn James Hallisay nevet kapta. A szépség azonban duplán örülhet, ugyanis a közelmúltban férjhez ment szerelméhez, Brian Hallisay-hez is, akivel a Client List (Ügyféllista) című sorozat forgatása idején gabalyodtak egymásba, ahol házastársakat alakítottak, ám az alkotás azóta véget ért.

Júniusban jelentették be, hogy babát várnak – 15 hónappal azután, hogy randevúzni kezdtek. Kiderült, Jennifer a terhessége időszakában mindvégig stresszmentes próbált maradni, szerinte ugyanis a legtöbb nő az anyaszerepre való felkészülés alatt úgy érzi, hogy az összes ehhez kapcsolódó kérdésre azonnal választ kell találnia.

Úgy véli, minden gyermek, szülő, illetve a közöttük lévő kapcsolat más-más beállítottságú. Ki kell várni, hogy az ember belekerüljön ebbe az egészbe, és meg kell próbálni a legjobbat kihozni belőle. A Szellemekkel suttogó egykori sztárja jelenleg rendkívül boldog, hiszen régóta vágyott már egy kisbabára.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek