Starity

Elismerte bűnösségét pedofília vádjában Ian Watkins

2013. november 27. 21:09   |   Szerző: SoLettisha

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Lostprophets egykori frontembere beismerte bűnösségét, két társával együtt többször is szexuálisan bántalmazott kiskorú gyermekeket.

hirdetés
Elismerte bűnösségét pedofília vádjában Ian Watkins

Ian Watkinst tavaly vették őrizetbe pedofília vádjával, ám ekkor természetesen tagadásba menekült, ártatlanságát bizonygatta. A rendőrségnek azonban megdönthetetlen bizonyítékokat sikerült összegyűjteni, többek között az énekes számítógépén tárolt felvételeket, amelyek tisztán bizonyítják bűnösségét. Ezzel együtt pedig pedofil felvételek készítésében és birtoklásában is bűnösnek nyilvánították.

A 36 éves férfi így már négy rendbeli gyermek elleni szexuális támadásban, két rendbeli nemi erőszak kísérletében is bűnösnek vallotta magát. Legsokkolóbb mégis talán az a tény, hogy egy alig első életévét betöltött csecsemő is érintett volt, aki egyik női bűntársának gyermeke. A nő önként ajánlotta fel babáját, ő pedig ugyanúgy fajtalankodott vele. Az eddig nyilvánosságra hozott információk szerint erről szintén készült videó felvétel, így bizonyított ténnyé vált.

Watkins állítja, nem emlékszik semmire, arra sem amikor a videók készültek. Peter Doyle nyomozó elmondta, hogy az egyik legsokkolóbb gyermekmolesztálási ügyről van szó, amivel valaha is dolga volt. Az ex-énekes két bűntársától is elvették gyermekeiket, akiket nem csak szexuálisan zaklatott a három elkövető, de droghasználatba is be akarták vonni őket. A férfi összesen 13 vádpontban ismerte el bűnösségét.

Végleges ítéletet december 18-án hoz a bíróság.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek