Starity

A Sleepy Hollow sztárjai a valóságban is összemelegedtek

2013. november 28. 16:04   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Tom Mison és Nicole Beharie karakterei közti kémia valódi, mondja Alex Kurtzman, a show producere.

hirdetés
A Sleepy Hollow sztárjai a valóságban is összemelegedtek

A Fox természetfeletti fantasy-drámája, a Sleepy Hollow az ősz átütő sikere – a készítőket (a Star Trek írói) meglepte, hogy a közönség ekkora lelkesedéssel fogadja a show-t.

„Komolyan, el vagyok képedve-ámulva – mondja Alex Kurtzman producer. – Leesett az állunk, el sem tudtuk hinni. Ez az egész energia, amivel a rajongók elárasztanak minket, rendkívüli, erről csak álmodhatsz.”

Abbie-t és Ichabodot gyakran hasonlítják össze Mulderrel és Scullyval (X-Akták), de Kurtzman szerint épp azért teremtették Abbie karakterét ennyire szkeptikusnak, hogy ne azonosíthatják Scullyval.

„Amit a tévében látsz, nem színészkedés. Amiért mindenki odavan Abbie és Ichabod kapcsolatáért, az a kettejük közti kémia, de ez valójában Tom és Nicole munkakapcsolata. Elképesztően jó barátok lettek, a kémia köztük teljesen valóságos. Nagyszerű emberek, és élvezzük nézni a kapcsolatuk evolúcióját.”

Az első szezon mindössze a hétéves háború kezdete, ami azt jelenti, az első epizódtól emlegetett apokalipszis még kicsit messzebb van. „A négy lovas nem egy évad alatt fog eljönni hozzánk. Az Ítélet napja szerint a négy lovas csak az első lépés, számos egyéb dolog követi őket.”

Az izgalom tehát garantált! A széria első évada hamarosan véget ér, ezt követően kezdik majd forgatni a következő 13-as szezont.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek