Starity

Februárban érkezik Anette Olzon első szólóalbuma

2013. november 28. 18:06   |   Szerző: kicsikoki

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Amint az már kiderült, Anette stúdióba vonult, hogy felvegye első lemezét, amit a Nightwishból való távozása után ad ki. Most egy videóüzenetben mesélt az albumról.

hirdetés
Februárban érkezik Anette Olzon első szólóalbuma

Anette Olzon első szólóalbuma, amit kiad a „szakítás” után, 2014. február 28-án jelenik meg, Shine néven. Meglepetésként szolgálhat a Nightwish rajongóinak, hogy Anette lemezét ugyanaz a kiadó jelenteti meg, ami az énekesnő elődjéét, Tarja Turunenét.

Az albumon az énekesnő 2009 óta dolgozik, amin egy olyan dal is szerepelni fog, amit saját maga és a Within Temptation billentyűse, Martijn Spierenburg írtak.

Nettie elmondása szerint,az album teljesen más lesz, mint amit eddig hallhattunk tőle, sokkal inkább pop-rock hangzású lesz majd, és igen melankolikus is. „Még a legsötétebb óráidban is, amikor elveszíted önmagad, szomorú vagy és nem hiszel magadban, mindig ott lesz a napfény, hogy reményt és erőt adjon. Megmutatja, hogy az élet mindig ilyen; egyszer fent vagy, máskor lent.”

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek