Starity

Karai Anna jótékonykodik: az AIDS-re hívja fel a figyelmet

2013. november 30. 18:06   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Voice-ban feltűnt Karai Anna december 1-jén egy AIDS elleni jótékonysági gálaműsoron hallatja hangját társaival.

hirdetés
Karai Anna jótékonykodik: az AIDS-re hívja fel a figyelmet
Fotó: Dürer Photo

Nemrég jelent meg Anna Az üveg lassan vág című dala, melynek angol verzióját is kiadták pár napja, az énekesnő pedig jó célokra használja a körülötte lévő figyelmet.

A Paramore Crushcruchcrush dalát feldolgozó lány november 23-án közönségtalálkozót tartott, ahova páros VIP-belépőt sorsolt ki rajongói között, december 1-jén pedig egy AIDS elleni jótékonysági gálaműsoron lép fel, hogy hallassa hangját.

A Voice felfedezettje az akusztikus koncerten előadja új dalát, valamint a tehetségkutatóban elhangzott számokat is. A rendezvény célja, hogy felhívja az emberek figyelmét, hogy lehet felelősségteljesebben, óvatosabban és tudatosabban is élni. Mint tudjuk, Anna káros szenvedélyektől mentesen éli mindennapjait: nem dohányzik és egyáltalán nem iszik alkoholt.

A rendezvény délután négykor kezdődik a Ferencvárosi Művelődési Központban, a házigazda pedig Stohl András lesz. A fellépők közt tudhatjuk még többek között Ábel Anitát, Gryllus Vilmost, a Jóban Rosszban sorozatból ismert Kembe Sorel-Arthurt és Ungár Anikót is.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek