Starity

Nővé változtatták Bereczki Zolit

2013. december 02. 10:10   |   Szerző: xMilesss

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A pénteki Sztárban sztár adásában Bereczki Zoltán egy nő bőrébe bújt. Nemcsak a dalt kellett megtanulnia és tökéletesen előadnia, de rendesen megszenvedtek nővé válásával is.

hirdetés
Nővé változtatták Bereczki Zolit
Fotó: RTL Klub/Sajtóklub/Klinszky Gábor

A Sztárban sztár péntek esti elődöntőjében Bereczki Zoltán először nő bőrébe bújt, Aretha Franklin Respect szímű dalát adta elő. Ha nem lett volna pedig éppen elég az, hogy a szöveget megtanulta, átnézte az énekesnő stílusát és előadásmódját, teljesen át kellett alakulnia, ami hat órát vett igánybe. Lakatos Márk stylist szerint teljesen megérte, csak ennyit fűzött hozzá: Ma nem jött el Bereczki Zoli!

Valóban felismerhetetlen lett a színész-énekes, nem lehetett volna megmondani hogy a piros ruha és a sötét színű bőr alatt egy vékony ember lakozik.

Bevallom, féltem a feladattól mert soha, de soha életemben nem váltottam még nemet. Színészként számos ember bőrébe belebújtam már, voltam rabló és pandúr, sőt halott ember is, de még az is könnyebb feladat volt, mint nagydarab fekete asszonynak lenni! – mesélte el élményeit Zoli a Borsnak.

A musicsztár azt is elmesélte, hogy kora délután kezdték el megcsinálni az arcát, de így is majdnem kifutottak az időből: látszatra plusz negyven kilót kapott, ami gyakorlatilag tizenötöt jelentett, így nehéz volt számára a járkálás.


Fotó: TV2

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek