Starity

Élő adásban akart véget vetni az életének a fiú

2013. december 02. 15:03   |   Szerző: Kazuo

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Egy amerikai egyetemista fiú úgy érezte, hogy már nincs keresnivalója a világon, mindenki magára hagyta, ezért elhatározta, hogy megöli magát - mindezt több száz ember előtt kívánta véghez vinni.

hirdetés
Élő adásban akart véget vetni az életének a fiú

Egy Észak-Amerikában élő, húsz esztendős fiatalember, akinek a teljes nevét nem kívánták nyílvánosságra hozni, csupán Stephen néven emlegették, a szombati nap folyamán megpróbált véget vetni az életének, mivel a barátnője szakított vele és a családja pedig kitagadta. Mindezt élő közvetítésben, az internetezők szeme láttára kívánta megtenni a népszerű 4chan közösségi oldalon. A fiú a kollégiumi szobáját akarta felgyújtani.

Azonban a nézők semmit se tettek érte, sőt, inkább adták alá a lovat és egyre több felhasználót akartak meghívni az „eseményre”. Mindez, hogy még figyelemfelkeltőbb legyen, az „an hero” címen reklámozták a srácot, ami az internetes szlengben az öngyilkossági kísérletet jelenti.

Miután 200 felhasználó csatlakozott az élő adáshoz, Stephen bevett egy csomó tablettát, vodkát ivott rá és tüzet gyújtott a szobája egyik sarkában. Ez után befeküdt az ágy alá és már csak az egyre inkább terjedő füstöt lehetett látni.

A kisfilmben végül a tűzoltók jelennek meg, akik igyekeznek minél hamarabb eloltani a tüzet. A jelentések szerint Stephen túlélte az esetet, jelenleg is a kórházban ápolják és mellette még az egyik kollégista társa is könnyebb sérüléseket szerzett.

Amellett, hogy egy ilyen fiatal fiú, akire még annyi minden vár, előtte az élet és mégis öngyilkos akart lenni, az is egy elborzasztó tény, hogy összesen kettőszáz ember akarta premierplánban végignézni embertársuk szörnyű halálát.


Stephen „hirdetése”.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek