Starity

Elkezdődött a Szürke ötven árnyalata forgatása

2013. december 02. 19:07   |   Szerző: LadyHady

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A filmbeli párost tegnap kapták a fotósok lencsevégre egy vancouveri kávézóban, ahol a Szürke ötven árnyalata stábja hivatalosan is forgatni kezdett.

hirdetés
Elkezdődött a Szürke ötven árnyalata forgatása

Tegnap hivatalosan is megkezdődött a 50 Shades of Grey filmadaptáció forgatása. Egyelőre nem az ágyjeleneteket forgatják, az első képkockákat egy kávézóban vették fel, ahol Dakota (Anastasia Steele) egy alkalmi kekizöld kabátban, mintás sálban és farmerban volt látható, ameddig a 31 éves Jamie (Christian Grey) nagyon elegánsan festett egy sötétszürke blézerben.

A film, amelynek a rendezője Sam Taylor-Wood, minden bizonnyal ragaszkodni fog EL James bestseller regényéhez, amennyire csak lehetséges. Dakota egy interjúban be is vallotta, hogy rendszeresen konditerembe jár, hogy a lehető legszebb látványt tudja nyújtani a szexjeleneteknél.

„Nyilvánvalóan jól szeretnék kinézni meztelenül – mondta az Entertainment Weeklynek. – Már most teljesen megértem, miért kell az embereknek gyakorolniuk, mert ez egyfajta k*** jó érzés.”

A filmben szerepet kap Eloise Mumford (Kate), Luke Grimes (Elliot Grey) és Jennifer Ehle (Carla) is, és a tervek szerint 2015. februárban, Valentin-napon érkezik a tengerentúli mozikba.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek