Starity

Álmosvölgy: megtalálták Ichabod apját

2013. december 03. 11:11   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az Alias és a Titanic sztárja, Victor Garber fog Ichabod Crane édesapjának bőrébe bújni.

hirdetés
Álmosvölgy: megtalálták Ichabod apját

A természetfeletti drámában az aliasbeli kémapuka, Victor Garber fogja Ichabod édesapját alakítani – tudta meg a TVLine. Victor legalább egy epizódban fel fog tűnni az első évadban, amely néhány hét múlva véget ér, de nem kizárt, hogy a Gyűrűk ura sztárjához hasonlóan ő is visszatérő szereplő lesz.

A november 25-ei epizódban Ichabod futólag mesélt az édesapjáról, így megtudhattuk, hogy nemesi származású, és Crane-hez hasonlóan ő is az Oxfordon tanított.

„A John Noble melletti döntést hosszú beszélgetések előzték meg, de végül tudtuk, hogy tökéletes döntést hoztunk, akárcsak most” – ecsetelte a műsor készítője.

Victor Garber olyan filmekben tűnt fel korábban, mint a Titanic, az Argo-akció, a Már megint te? és a Doktor Szöszi. Hamarosan A férjem védelmében egyik epizódjában is láthatjuk. A Sleepy Hollow-ból már csak egy epizódot kapunk decemberben, majd január huszadikán véget ér az első évad.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek