Starity

Adam Lambert valóra váltotta egy beteg rajongójának álmát

2013. december 04. 20:08   |   Szerző: Glamster

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Adam Lambert ismét bebizonyította, hogy aranyból van a szíve: valóra váltotta egy súlyosan beteg, olasz lány álmát Miamiban, egy privát ebéd közben.

hirdetés
Adam Lambert valóra váltotta egy beteg rajongójának álmát

A Make A Wish Italia szervezet felkérése alapján Adam egy Diletta Amato nevű olasz lány kívánságát teljesítette azzal, hogy a november 30-ai miami koncertje előtt együtt ebédelt vele, a Twitteren megosztotta a közös képüket, valamint bekövette a lányt – jelenleg így ő az első és egyetlen rajongó, akit szemmel követ a közösségi oldalon.

A Make-A-Wish egy olyan, több országban is jelen lévő szervezet, amely súlyosan beteg gyerekek kívánságait segít teljesíteni. Adam november elején az ő adománygyűjtő báljukon is fellépett, amelyet szintén Miamiban, az Intercontinental Hotelben rendeztek meg. A bálon rekord nagyságú adomány gyűlt idén össze – 2 millió dollár –, amellyel majd a Dél-Floridában élő beteg gyerekek vágyainak valóra váltásában igyekeznek segíteni.

A szervezet így köszönte meg Adamnek, hogy partnerként működött mindenben: „A Make A Wish Italia köszönetet mond azért, hogy valóra váltottad Diletta álmát! Bámulatos vagy! Egy hatalmas ölelést küldünk neked Olaszországból!”

Természetesen Diletta is megosztotta a történetét Tumblr fiókján, amelyből egy részletet itt olvashattok: „Uramisten, egyszerűen csak megölelt, amikor találkoztunk, ami a legszebb érzés volt az életemben. Erősen szorítottam én is. Elmentünk együtt ebédelni, és összesen két órát töltöttünk együtt. Beszélgettünk róla, rólam, anélkül, hogy tolmácsra lenne szükségem. (...) Adam a legkönnyedebb ember, akivel valaha társalogtam, és ez felszabadított. (...) Este ott voltam a koncerten, a színpad előtt, mögöttem pedig a többiek. Élőben hallani őt énekelni, az egyik legmegdöbbentőbb dolog, esküszöm. Amikor meglátott, integetett, köszönt nekem, puszit dobott és megtáncoltatott. Hogy a fenébe ne éreztem volna magam különlegesnek? Végre egyszer. Egyszer az egész életem során. Nehezen tudom leírni, mit is éltem át. Egyszerűen köszön mindenkinek, aki lehetővé tette, hogy ez megtörténjen.”

Adam szavakkal nemrégiben, azonban tettekkel annál többször bizonyította, mennyire szereti és támogatja rajongóit – legyen szó szinte bármiről: szeretettel fogadta a visszatérő félmeztelen sprintelőt, megosztotta legőrültebb élményét, megajándékozta hét éves rajongóját, és megölelte a színpadra »tévedt« Glambertöt.

Pár képet itt láthattok a különleges meetingről – amelyen már Lambert azt a nyakláncot is hordja, amit Dilettától kapott ajándékba:

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek