Starity

Niall Horan anyukája tagadja, hogy fia Palvin Barbival randizik

2013. december 05. 21:09   |   Szerző: Sappho

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Szinte nem telik el úgy nap, hogy a még szingli One Direction-tagokat, Harry Stylest és Niall Horant ne hoznák össze valakivel, legyen az közeli barátnő, modell vagy tévésztár.

hirdetés
Niall Horan anyukája tagadja, hogy fia Palvin Barbival randizik
Fotó: Twitter

Ám mindig akad egy bennfentes, aki megerősíti, illetve megcáfolja az éppen keringő pletykákat. A legutóbbi esetben az ír szőkeséget, Niall Horant hozták hírbe a magyar modellel, Palvin Barbival, a pletykát pedig nem más cáfolta meg, mint Niall anyukája, Maura!

Maura nemrégiben az ír RTE rádióval csevegett, és elárult egy-két titkot fia randi-szokásairól, és azt is hozzá tette, nem szokott gyakran hazaírni, mert nincs miről.

Aztán pedig közölte a tényeket: „Nem hinném, hogy Niall készen áll egy komoly kapcsolatra. Ő egy 'ahogy esik, úgy puffan' srác. Csak élvezni akarja az életet, és még nem áll készen egy tartós kapcsolatra, amennyire most ismerem. Nagyon udvarias. Most pont abban a helyzetben vannak, amikor rengeteg emberrel találkoznak – főleg lányokkal. Azzal a lánnyal itt elmegy vacsorázni, azzal a lánnyal ott csinál egy képet, de egyáltalán nem vagyok biztos benne, hogy ők valódi barátnők. Ha lesz valami, amit el kell mondani, akkor elfogja.

Természetesen Maura adott néhány bölcs tanácsot is a lányoknak, hogy milyenek legyenek, ha a fiával szeretnének randizni. „Legyen vicces és legyen személyisége. Olyasvalaki, akivel csak ül, beszélget és nevet.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek