Starity

Bochkor Gábor Falusi Mariann testalkatán gúnyolódik

2013. december 05. 17:05   |   Szerző: xMilesss

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Bochkor Gábor mindig megmondta a véleményét az embereknek, még akkor is, ha ezzel vérig sértette őket. Hamarosan megjelenő könyvében Stohl Andrásról is olvashatunk, de Falusi Mariannt sem hagyta ki.

hirdetés
Bochkor Gábor Falusi Mariann testalkatán gúnyolódik
Fotó: TV2

A rádiós könyve, a Bocsi szerint a Világ hamarosan megjelenik. Önmagához hűen, ebben a szerzeményben is kifejtette véleményét egy-két emberről, többek között Falusi Mariannról is – számolt be a Bors. A Pa-Dö-Dő énekesnőjének testalkatán gúnyolódott, ami természetesen rosszul is esett neki.

„Ahogy az ember összekerül pár figurával egy hánykolódó mentőcsónakban, az első gondolata, hogy kit lehet megenni, ha rosszra fordul a helyzet. Egy népes társaság esetén egyértelmű szempontok játszanak szerepet, így Falusi Mariannra esett a választásom. Remélem, nem veszi rossz néven. A gond az, hogy egyben kell majd megenni, mert hűtésre nem nagyon lesz mód. Talán a sózással lehetne mit kezdeni…” – írta Bocsi a könyvében.

Falusi Mariann sem hagyta ezt szó nélkül, de röviden csak annyit felelt, ez bunkóság volt Bochkor részéről. Nemcsak az énekesnő, de Stohl András is bekerült a könyvbe annak kapcsán, vajon mit tennének egy világvégeszerű apokalipszis során:

„Stohl vadászik és állítólag jól lő, ez tökéletesen alkalmassá teszi a védelmi feladatra. A hátrány az, hogy feltehetőleg elvonási tünetei lesznek, és nem biztos, hogy szívesen venném, ha egy szétfeszült ember egy töltött fegyverrel próbálna megbirkózni a kábítószer hiányával. De mégis magammal vinném, mert a priusza miatt ő az egyetlen a társaságban, aki már hozzászokott a szűkös helyekhez és a bezártsághoz.”

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek