Starity

Miss Panamáé a legszebb nemzeti kosztüm

2013. december 06. 18:06   |   Szerző: Bogi13

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A 2013-as Miss Intercontinental felkészítőtábora már egy hete elkezdődött, tegnap ki is osztották az első különdíjat a versenyzők között.

hirdetés
Miss Panamáé a legszebb nemzeti kosztüm

December 14-én kiderül, ki nyeri el a 2013-as Miss Intercontinental címet. A lányok már javában készülődnek a koronázási ceremóniára. A napokban lezajlottak a hivatalos fotózások bikiniben és estélyi ruhában is, tegnap pedig kiosztották a verseny első különdíját, melyet a legjobb nemzeti ruhát viselő lány nyert el.

A zsűri véleménye szerint ebben az évben a panamai Sara Bello ruhája volt a legszebb és legkreatívabb, a 61 induló népviselete közül, így ő vehette át a Best National Costume díjat. Sara egy igazán szembetűnő zöld, flitteres viseletben kápráztatta el a közönséget, melyhez egy nagy fejdísz is tartozott. A ruhát Cesar Cruz tervezte.


Sara ezzel a ruhával nyerte el a Best National Costume díjat

A magyar lány, Tímár Brigitta ruhája sajnos nem került be a legszebbek közé. Hamarosan pedig újabb díjak is gazdára találnak, a zsűri jutalmazza a legfotogénebb és legbarátságosabb versenyzőt is.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek