Starity

A legjobb és legrosszabb címlapfotók: Palvin Barbara

2013. december 07. 11:11   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Palvin Barbarát már számos világhírű magazin címlapján láthattuk, ami nem csoda, hiszen a magyar szépség igen felkapott lett az utóbbi időben. Azonban tökéletes külső ide vagy oda, még bizony az ő címlapfotói között is találunk kevésbé előnyöset. Lássuk tehát a szóban forgó lány legszebb és legrosszabb képeit!

hirdetés
A legjobb és legrosszabb címlapfotók: Palvin Barbara
Fotó: Baráti Vince/Cosmopolitan

A legszebb címlapfotók:

L’Officiel – 2013. május

A porcelánbaba hatású smink gyönyörűen áll Barbinak, és a haja is kifejezetten előnyös hátrafésülve. Szerencsére a képszerkesztők sem csináltak galibát, úgyhogy nagyszerű címlapfotó született.

Cosmopolitan – 2013. augusztus

Nagyszerűen passzol ez a fehér ruha Barbara tökéletes alakjához. Kék szemeihez az azonos színű háttér remek választás volt, a haja és a mosolya pedig még pluszban sokat dob a képen.

ELLE – 2013. november

Ez a címlapfotó hűen tükrözi, hogy a magyar modell igazi természetes szépség, hiszen szemei épphogy ki vannak sminkelve, csak a száját ékesíti élénkpiros rúzs, ami remekül áll neki. Gyönyörű címlap!

Cosmopolitan – 2013. július

Amellett, hogy a rózsaszín ruha nagyszerűen áll a 20 éves modellnek, a haja és a szemei is igazán gyönyörűek, nem beszélve a tökéletes alakról. Csodálatos az összkép!

ELLE – 2011. október

A piros rúzs és a ragyogó, kék szemek együtt igazán szexi látványt nyújtanak. Barbi haja gyönyörű, és szerencsére a képszerkesztők sem rontottak el semmit. Méltán került ez az őszi címlap a legjobbak közé.

A legrosszabb címlapfotók:

L’Officiel – 2013. május

Valami nem oké ezzel a címlappal. Amellett hogy Barbara bőrszíne nem a legjobb, a haja zsíros, lenyalt hatást kelt, a hossza sem éppen előnyös, és a modell fülei is kissé szétállnak miatta.

ELLE – 2011. szeptember

Barbi jellegzetes arcvonásai szinte felismerhetetlenek a Photoshop túlzott használata miatt, ráadásul a lány bőre sem egyenletes színű. A ruha előnytelen, szinte teljesen eltűntette Barbara melleit, és haja is kissé furcsán áll.

Glamour – 2010. szeptember

Nem is lenne baj ezzel a képpel, hiszen Barbi alapból gyönyörű, viszont a képszerkesztők annyira elretusálták a bőrét, hogy már túlságosan is tökéletes. Az állát megnézve pedig olyan érzésünk támad, mintha ollóval vágták volna ki ilyen szabályosan egyenesre.

Cosmopolitan – 2013. augusztus

Nem is lenne gond ezzel a címlappal, ha nem rontották volna el a képszerkesztők. Barbara bal karja körülbelül egy Barbie Babáéval vetekedhet, olyan szabályos és tökéletes, nem beszélve a modell másik kezéről, amely teste többi részéhez képest hófehér.

ELLE – 2013.november

Ez komolyan Palvin Barbara? – kérdezhetik páran. A válasz igen, tényleg a gyönyörű modell van a képen, csakhogy a képszerkesztők nagyon elbántak vele – felismerhetetlenné tették. A világító kék szemek és a két vastag, sötét szemöldök elég ijesztő hatást keltenek, ráadásul haját is túl világossá varázsolták.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek