Starity

Demi Lovato már következő albumán dolgozik

2013. december 08. 18:06   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Demi Lovato a csütörtöki X Factor után nyilatkozott nővéréről, a hírnévről, miképpen vélekedik az új évi fogadalmakról, a mentorkodásról, és hogy mi élete legnagyobb álma.

hirdetés
Demi Lovato már következő albumán dolgozik

– Két embert veszítettél el egy este alatt! Láttam Ellonát a közönség soraiból. Szó szerint megdermedt.

– Mindenki lefagyott! Az emberek pfujoltak, mert nem neki kellett volna kiesnie. Szerintem olyan embereket küldtek eddig haza, akik a legszenvedélyesebbek, mint Rion, a Sweet Suspense vagy Ellona, és úgy gondolom, hogy ez még inkább motiválni fogja őket abban, hogy ennél is keményebben dolgozzanak, szóval izgatott vagyok amiatt, hogy láthassam mi vár rájuk. Ez nem a vég.

– Folytatni fogod a közös munkát Rionnal és Ellonával a továbbiakban?

– Nagyon-nagyon hálás lennék, ha lehetőségem lenne a való világban is segíteni őket. Sokkal több szabadsággal, mindenféle korlátozás nélkül. Imádnám.

– Volt egy csodálatos pillanat, amikor Carlito a közönség soraiban ülő nővérednek énekelt. Hogy érezted magad ezzel kapcsolatban?

– Igen! Ugye, milyen vicces volt? A nővérem totál az ellentétem. Az egész szobája rózsaszín. Imádta! Szereti Carlitót, szóval örültem, hogy megkapta ő is a figyelmet a műsorban. Imádta.

– Fogalma sem volt róla, hogy ki ő?

– Egyáltalán nem. Még a műsorban is megkérdezte, hogy: „Tényleg a testvéred? Ez nagyon vicces.”

– Úgy tűnik, igen változatos év van mögötted...

– Valóban. A múlt évi kemény munka után az jutott eszembe, hogy bármire képes vagyok, ha akarom. Általában azt szoktam mondani: „Nem vállalhatok ennyit, mert akkor nem lesz elég időm erre, és erre és erre”, de miután egyre keményebben dolgozom, és a felépülésem is a helyes úton tart, képes vagyok még többet vállalni. Egyszerre két műsorom van főműsoridőben, megjelent egy könyvem, saját lakk kollekció a The New Black márkával közösen, el se hiszem. A céljaim továbbra sem csökkennek. Találkozásokat folytatok emberekkel, és próbálok létrehozni egy vállalatot, hogy egy nap, majd ne a kamerák előtt állva kelljen pénzt keresnem.

– Nem szereted?

– Nem. Ami vicces, mert korábban imádtam. Jó móka volt, a paparazzók láttán úgy gondoltam: „Úristen, híres vagyok. Ez őrület!”, de ahogy öregszem, egyre inkább az élet egyszerű dolgait szeretem. Minden alkalommal, amikor megváltoztatom a hajam színét, egy kis ideig nem ismernek fel, ami nagyon jó. Ez nekem a zenéről szól. Talán egy nap, én is olyan leszek mint a Gorillaz, felteszek egy maszkot, és álcázom, hogy én vagyok.

– Akkor egy kicsit szusszanni fogsz a negyedik évad előtt?

– Wow, ez már a negyedik évad lesz. Egy volt nélkülem, de ez őrület. Csodálatos!

– Valami fogadalom az új évre?

– Nem hiszek a fogadalmakban, mert minden nap neki kezdhetsz bárminek. Nem kell várnod vele újévig, hogy elkezdj például többet mozogni. Nem kell vele január 1-jéig várnod, kezdd el ma! Még holnapig sem kell vele várnod. Most rögtön állj neki! Ez az én életszemléletem. Pont az ellentéte. Én azt próbálom mindig, hogy mennyi dolgot vagyok képes megtenni még az új év előtt.

– Az idő fogy!

– Az idő fogy és még sok dolgot kell befejeznem! Már elkezdtem dolgozni a következő albumomon. Szombaton visszatérek a stúdióba. Izgatott vagyok, hogy újra írhatok és remélhetőleg a jövő évi turné alatt lehetőségem lesz összehozni egy albumot. Dél-Amerikában és az Egyesült Államokban turnézom, és az a célom, hogy kiterjesszem világ körülivé. De ez attól függ, mi lesz jövőre. Kitudja, talán csinálok 5 koncertet. (Európában) Folytatni kell a munkát, de emellett az egészséges egyensúlyt is fent kell tartani. Gondoskodok róla, hogy minden héten legyen egy szabadnapom. Korábban volt, hogy 90 nap alatt 70 koncertet adtam, volt, hogy napi kettőt is, de ma már egy olyan helyen vagyok, ahol tudom mikor kell nemet mondani, és felállítani egy határt. Jelenleg a határaimat súrolom, de januárban lesz egy teljes szabad hónapom, szóval remekül vagyok!

– Szerinted a Neon Lights hozza meg számodra a Grammy-pillanatot?

– Óriási maximalista vagyok. Minden évben a szülinapi gyertyám elfújásakor egy Grammy-díjra gondolok. És lehet, hogy most már valóra sem fog válni, mert elárultam, de mindegy is. De ez az, amire vágyom. Ez életem legnagyobb álma. Még ha csak jelölt lehetnék, már az is csodálatos lenne. Mindig reménykedek, de aztán visszagondolok, és rájövök: „Hát, ez a dal egyáltalán nem érdemelt Grammyt!”, de minden évben bizakodom.

– Gratulálok a sikereidhez a Jégvarázs kapcsán! Milyen volt a részese lenni?

– Köszönöm szépen! Moziban néztem meg a Jégvarázst. Az egyik barátommal mentem, és amikor jött a stáblistás rész, annyira izgatott lettem, hogy elkezdtem róla képeket csinálni, és közben azt gondoltam: „Senki sem sejti, hogy itt vagyok, és ez az én dalom, én éneklem.”

– Végül, pártatlan mentorként kinek szurkolsz a továbbiakban az X Factorban?

– Szerintem Alex és Sierra tarolni fognak. De azt is szeretném, hogy Carlito nyerjen, mert a semmiből jött és annyira keményen dolgozik. Tagja volt a Menudo bandának, és keményen dolgozott. Aztán itt van a Restless Road, akik a szerdai adásban sírtak, mert álló ovációt kaptak. Ők is nagyon szeretnék a győzelmet. Jeff Gutnak van egy fia. Szorítottam érte tavaly, és idén újra visszatért. Kiesett még a mentorok háza előtt, de idén már ott van a 4 döntős között. Alex és Sierra nagyon tehetségesek. Első helyen állnak az iTuneson, ez őrület. Ha nem is nyerik meg, akkor is sikeresek lesznek.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek