Starity

Káromkodva hagyta el a színpadot Selena Gomez

2013. december 08. 15:03   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A pénteki Jingle Ball koncerten nem sokan számítottak arra, hogy a gót tündérlánynak öltözött Selena Gomez végül káromkodva viharzik le a színről, befejezetlen fellépése után.

hirdetés
Káromkodva hagyta el a színpadot Selena Gomez

Úgy tűnik, Selena Gomez sem rendelkezik kötélidegekkel – legalábbis pénteki fellépése ezt tükrözi.

A KIIS FM 2013-as Jingle Ball rendezvényén számos híresség mellett Selena is fellépő volt, aki gót sminkben, piros bodyban és fekete csipkeruhában lépett a színpadra. A fülese és a mikrofonja azonban becsődölt és így gyakorlatilag nem hallotta magát.

„Bocsánat, a hang nem működik- kiabálta a nézőknek, majd tovább próbálta húzni az időt abban reménykedve, hogy a technikusok valahogyan megoldják a felmerülő problémát.

Végül elénekelte a Come & Get It című slágerét, ám mivel a hang semmivel nem lett jobb, Selena begőzölt, és úgy döntött, hogy inkább távozik egy „Mi a f***?! kíséretében, amit a közönség – zömmel kisgyerekek és szüleik – nem vettek jó néven, mivel Selena a műsor elején több számot ígért nekik.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek