Starity

Rendkívüli döntő lesz az X-Faktorban

2013. december 09. 09:09   |   Szerző: Freeze

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Megdőlt az X-Faktorral kapcsolatos, három évad óta tartó hiedelem, hogy csak férfi versenyző nyerhet. Az X-Faktor jövő hétvégi fináléjában ugyanis vagy két női versenyző, vagy egy csapat és egy női versenyző fog küzdeni a végső győzelemért.

hirdetés
Rendkívüli döntő lesz az X-Faktorban
Fotó: rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence

Az X-Faktor kilencedik élő show-jában szombaton már csak négy produkció állt színpadra. A nézők szavazatai alapján az utolsó két helyen Krasznai Tünde, Geszti Péter mentoráltja és Csordás Ákos, Tóth Gabi mentoráltja végzett, így a vasárnapi adásban ők párbajoztak.

A párbaj után Geszti Péternek kellett először döntenie. A mentor döntése értelmében Krasznai Tünde folytathatja a versenyt, míg Tóth Gabi Csordás Ákos mellett szavazott. Szikora Robi is Csordás Ákost juttatta tovább, Alföldi Róbert pedig Krasznai Tündét. Így a verseny szabályzata szerint Lilu kibontotta a borítékot, amiben annak a versenyzőnek a neve volt, akire a nézők a legkevesebb szavazatot adták; Csordás Ákosé. Így a versenyt Krasznai Tünde folytathatja és újra színpadra áll majd az X-Faktor következő adásában.


rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence

Jövő szombaton 20:00-kor kezdetét veszi az X-Faktor 2013 kétnapos fináléja. Vasárnap 13:30-tól sok meglepetéssel és számtalan vendéggel várja a nézőket az X-Faktor Nap, míg a 20:00-kor kezdődő fináléban kiderül, ki az a tehetség, aki idén megnyeri az X-Faktort.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek