Starity

Siva Kaneswaran eljegyezte barátnőjét

2013. december 09. 19:07   |   Szerző: baisée

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Ma kérte meg Siva, a The Wanted énekese barátnője, Nareesha kezét, amire igen volt a válasz.

hirdetés
Siva Kaneswaran eljegyezte barátnőjét

Úgy látszik, a The Wanted énekese, Siva Kaneswaran nagyon is komolyan gondolja szerelmével való kapcsolatát, mert hat év járás és randizás után végre elszánta magát, és megkérte Nareesha McCaffrey kezét. Természetesen a lány válasza igen volt, így ma már az énekes a Hello magazinnak adott erről interjút.

„Olyan volt, mintha egy katonai műveletet terveznék. Nem mondtam el a fiúknak, mert féltem, hogy nem lesz a válasz – majd folytatta: Azt mondtam neki, hogy volna egy ajándékom, amire egész évben emlékezni fogsz: Leszel a feleségem? Természetesen a gyűrűt már vagy egy hónapja megvettem, csak meg akartam várni a megfelelő alkalmat. De szeretem őt, és mindent rajta és benne.”

Sajnos a boldog menyasszony egyelőre nem tett fel az internetre semmilyen képet a gyűrűről, de Siva az interjú végén elárulta, hogy alig várja már, hogy az esküvői teendőket kelljen intézniük, és ha lehet, minél előbb szeretnék megtartani.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek