Starity

Demi Lovato szerint nincs joga Miley felett ítélkeznie

2013. december 10. 19:07   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Lassan már megszokottá válik, hogy fél Hollywoodot napjaink talán legbotrányosabb énekesnőjének viselkedéséről kérdezik. Nem maradhatott ki ez alól Demi Lovato sem, aki elismerte, nem érzi úgy, hogy bármi joga lenne Cyrus legújabb viselkedéséről beszélni.

hirdetés
Demi Lovato szerint nincs joga Miley felett ítélkeznie

Joe Jonas nemrégiben beismerte, hogy fiatalabb korában Miley Cyrus és Demi Lovato társaságában füvezett, azonban miután Lovato kezeltette magát, drog- és alkoholproblémáit maga mögött hagyta, és ez csupán már múltjának csak egy sötét foltja. Miley Cyrusról viszont ugyanez nem mondható el, aki az MTV díjátadójának színpadán gyújtott rá egy füves cigire, majd múlt hónapban rendezett hatalmas születésnapi buliján a tortájának tetejét díszítették marihuánalevelek.

Az OK magazin interjújában Demi elismerte, szerinte nincs olyan helyzetben, hogy kolléganője kábítószeres ügyeiről nyilatkozzon bármit is, neki arra kell koncentrálnia, hogy saját magát a helyes úton tartsa.

„Teszi a dolgát, és jól érzi magát. Nem vagyok olyan helyzetben, hogy azt mondjam neki: 'Aggódom miattad.' A saját utamra koncentrálok.”

Nos, kérdéses, hogy Cyrus kisasszonyt bármilyen intő és aggódó szó meggátolná a botrányos viselkedéstől.

Lovatónak karrierje során volt néhány nehéz időszaka, és miután 7 évesen kezdődött karrierje, az életébe néhány mélypont is becsúszott. Azonban most már a dolgok az X Factor mentorának háza táján remekül állnak: „Elmondhatom, hogy rohadt jól vagyok! (nevet) Jó helyen vagyok, élvezem az ünnepeket és imádom a munkám!”

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek