Starity

Jordin Sparks a kiadóját vádolja az album késleltetése miatt

2013. december 11. 18:06   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Jordin Sparks rettenetesen frusztrált az új albuma miatt: nem érti, miért nem adhatta ki még új albumát, és úgy érzi, az RCA Records folyamatosan becsapta őt.

hirdetés
Jordin Sparks a kiadóját vádolja az album késleltetése miatt

Jordin Sparks már nem igazán tud mit mondani arról, hogy mikor jelenik meg visszatérő albuma, hiszen számtalanszor ígért már a rajongóknak időpontot, de a kiadója folyton nemet mondott.

„Majdnem 5 éve már... őket kérdezd, hogy még mennyi időt vesz igénybe! – kezdte monológját a meglehetősen frusztrált állapotban lévő énekesnő. – Leforgattam a Sparkle-t, ami csodálatos volt, nagyon élveztem, és örülök, mert ez ajtókat nyitott ki előttem a többi szerephez, amiket eddig megkaptam. Amikor ez mind megtörtént velem a kiadóm így állt hozzá 'nos, a Sparkle-t forgattad, szóval nem voltál kész (az albummal)'. És én erre hirtelen azt tudtam reagálni '...azért mentem el a meghallgatásra, mert egyikőtök sem volt kész'. Most úgy néz ki, hogy van egy lehetőség valahogy kiadni az albumot magamtól egy olyan ember segítségével, akiben nagyon bízom.”

Sparks állítása szerint nem mérges a kiadójára, annak ellenére, hogy hazudtak neki: „Ez is olyan, akárcsak a többi biznisz, elkezdődik az év, megvan a költségvetésük, majd a pénzt és a finanszírozást olyan előadókra fordítják, akik náluk az ütemterven szerepelnek ... technikalilag nem voltam abban a tervben ebben az évben, de van egy kész albumom, tehát én készen állok.”

Jordin az American Idol megnyerése után, 2007-ben írt alá a 19 Recordings/Jive Recordsszal, velük jelent meg Jordin Sparks című debütáló albuma, illetve a Battlefield is 2009-ben. 2011-ben azonban az RCA feloszlatta a Jive-ot, és az énekes-színésznő akkor „veszett el” valahol a keveredésben.

Bár Jordin csak egy kislemezt jelentett meg a visszatérő albumáról, illetve Jason Derülo albumán lehet hallani hangját egy duett erejéig, ő azt hangsúlyozza, hogy a album kész van, tehát így, amikor a kiadója azt közli vele, hogy „még ülj csak a fenekeden” nem igazán tudja elviselni.

„Ők annyi minden csodás dolgot megtettek értem, szóval nem akarom, hogy ez most úgy jöjjön le, hogy utálom őket, mert nem; csupán frusztrált vagyok, hiszen nagyon kiszeretném adni ezt az albumot, tényleg nagyon jó lett.”

Bár mind a Sparkle Whitney Houston oldalán, mind a CSI, mind a The Inevitable Defeat of Mister & Pete, vagy éppen a jövőre megjelenő Left Behind című film Nicolas Cage és Chad Michael Murray oldalán jó promóciót jelentett volna/jelentene, az RCA folyamatosan nemet mond az énekesnőnek, így nem tudni, hogy mikor tér vissza Jordin.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek