Starity

Hamarosan megjelenik Sasha Pieterse új dala

2013. december 11. 20:08   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Pár napon belül megjeleníti legújabb, szám szerint negyedik dalát az újabban countryénekesnek felcsapott színész-énekesnő, Sasha Pieterse. A dal a No címet kapta.

hirdetés
Hamarosan megjelenik Sasha Pieterse új dala

A 2013-as esztendő hamarosan véget ér, viszon a Pretty Little Liars sztárja, Sasha Pieterse bizonyára sikeresen élte meg ezt az évet. Amellett, hogy a sorozatban sűrűbben láthatjuk Alison bőrében, februárban jelent meg új filmje, a G.B.F. – Gay Best Friend és zenei karrierje is felfelé ível.

Áprilisban hallottuk először énekelni a 17 éves sztár, amikor is megjelent első dala, a This Country is Badass. Következő számára kicsit várni kellett, az R.P.M. ugyanis júniusban jelent meg, melyhez klip is készült. Harmadik dala az I Can't Fix You egy hónappal később, júliusban látott napvilágot, melyet egy barátjához írt, aki függőségben szenved.

A színésznő ezután zenei karrierjét kicsit szüneteltette, ám nemrég bejelentette a Twitteren, hogy pár napon belül megjelenik új dala, a No, mely – ahogyan már megszokhattuk Sashától – country stílusú lesz. A dal borítóját már közzé is tette a fiatal sztár.

Egyébként nem ő az egyetlen csinos kis hazug, aki énekesi babérokra tör. A sorozat Aria Montgomeryje, Lucy Hale is felcsapott countryénekesnőnek, debütáló albuma pedig jövő évre várható.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek