Starity

Az AIDS ellen kampányolnak a panamai szépségek

2013. december 12. 19:07   |   Szerző: Bogi13

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Maricely González, Anyolí Ábrego, Karen Jordán és Maria Gabrielle Sealy is csatlakoztak az AIDS elleni kampányhoz.

hirdetés
Az AIDS ellen kampányolnak a panamai szépségek

December elseje az AIDS Elleni Küzdelem Világnapja, ami a megelőzés fontosságára hívja fel a figyelmet. Számos szervezet kampányol a betegség ellen, idén csatlakozott hozzájuk több egykori panamai szépségkirálynő, akik a Luis De La Flornak álltak modellt, annak érdekében, hogy megelőzzék, hogy az AIDS fertőzöttek száma mégnagyobb méreteket öltsön. Latin-Amerikában közel másfél millióan vannak megferzőve a vírussal, ami nagy aggodalomra ad okot.

Tény, hogy a tudatlanság a vírus terjedésének egyik legfőbb oka, ezért Panamavárosban tartottak egy HIV- és AIDS- felvilágosítási napot, melyen bárki részt vehetett, és rengeteget megtudhatott a járvány terjedéséről és megelőzéséről is.

A kampányban többek között részt vett az idei Miss United Continent Panama, Maria Gabrielle Sealy, a 2012-es Miss World Panama, Maricely González, a 2012-es Miss International Panama, Karen Jordán, 2012-es Miss Panama további két döntőse döntőse, Nabil González és Heidy Choi valamint a 2010-es Miss Universe Panama, Anyolí Ábrego.










Fotók: Luis De La Flor

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek