Starity

Jenni Dahlman új gyermekkórházért kampányol

2013. december 14. 19:07   |   Szerző: raquel93

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Jenni sok-sok év után ismét feltűnt a médiában, hogy segítsen a finnországi Gyermekkórház felújítására indított gyűjtésben.

hirdetés
Jenni Dahlman új gyermekkórházért kampányol

Jenni Dahlmant sokan csak Kimi Räikkönen exfeleségeként ismerik, pedig ő is igen szép karriert tudhat maga mögött. Volt szépségkirálynő, és évekig dolgozott modellként, de az autóversenyzővel kötött házasságát követően elzárkózott a médiától, modell karrierjét is befejezte.

Utoljára 2008-ban láthattuk őt egy reklámban, akkor férjével együtt a Tag Hauer napszemüvegeit reklámozták. Most azonban ismét kamera elé állt, ráadásul nemes cél érdekében, hisz egy gyermekkórház felújításának kampányába szállt bele Vanessa Kurrival és Janina Fryjal egyetemben. A kórházat 1940-ben építették és az üzemeltetők felhívták a figyelmet, hogy a felújításra minél előbb szükség lenne és bármilyen kicsi adományért már rendkívül hálásak lennének.

„Egy percet sem hezitáltam, amikor felkértek erre a projektre – nyilatkozta a 32 éves Jenni – Azt hiszem, a projekt kezdeményezői mesés munkát végeznek. Ha bármivel is hozzájárultam, hogy a gyerekeknek legyen egy újabb és modernebb kórháza, akkor már boldog vagyok.”

Jenni azt is elárulta, hogy nagyon szereti a gyerekeket: „A gyerekek nagyon közel állnak a szívemhez. Van egy keresztfiam, ráadásul a legtöbb közeli barátomnak is van gyermeke. A nyáron pedig megszületett a bátyám kisbabája, szóval most már nagynéni is vagyok! Nagyon remélem, hogy a jövőben én is megtapasztalom majd a gyermeknevelés örömeit!”

Érdekesség, hogy bár Kimi és Jenni 12 évig voltak együtt, mégsem született gyermekük. Ennek a finn világbajnok életmódja volt az oka, hisz a Forma–1 miatt folyamatosan utaznia kell/kellett. A Jégember egyszer úgy nyilatkozott, hogy nem szeretné, ha a gyermeke csak a TV-ből ismerhetné meg, ott akar lenni mellette. Közös gyermekük azonban már nem lesz, hisz 2013 februárjában bejelentették, hogy végleg elváltak útjaik.

Jenni azonban úgy tűnik, lassan készen áll az anyaságra, hisz fontolgatja, hogy a díjlovaglás versenyszerű űzését is abbahagyja és csak hobbiként folytatná tovább. Ennek főleg azaz oka, hogy minél hamarabb szeretne családot alapítani.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek