Starity

Miss Intercontinental: orosz lány fejére került a korona

2013. december 14. 23:11   |   Szerző: Bogi13

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

December 14-én lezajlott az idei Miss Intercontinental nemzetközi döntője. A győztes Miss Oroszország lett, Magyarország pedig bekerült a legszebb 15 közé.

hirdetés
Miss Intercontinental: orosz lány fejére került a korona

Ebben az évben is megrendezésre került a Miss Intercontinental nemzetközi szépségverseny, melyen 59 lány vett részt. Idén debütált a versenyen Albánia, Barbados, Gabon és Nepál, valamint voltak visszatérők is, akik több év után most újra delegáltak, ilyen ország például Argentína, Korea, Kuba, Görögország, Nigéria vagy Peru.

A döntő december 14-ére esett. A verseny elején a lányok nemzeti kosztümjükben vonultak végig a kifutón, majd bemutatták a zsűrit, akik között ott volt a tavalyi Miss Intercontinental győztese is. Ezt követően a lányok felvonultak bikiniben és estélyiben is.

Ezután kihirdették a legszebb 15 lányt, akik közé bekerült többek között a hazánkat képviselő Tímár Brigitta, Miss Panama, Miss Thaiföld, Miss Lengyelország , Miss Costa Rica és Miss Németország. A legszebb öt közé a Dél-afrikai Köztársaság, Oroszország, Kolumbia, Puerto Rico és a Fülöp-szigetek delegáltját választotta be a zsűri. Végül Miss Orozország nyerte el a koronát, melyet a tavalyi győztes, a venezuelai Daniela Chalbaud adott át neki.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek