Starity

Őrült karácsonyi üdvözlőlapokkal nyomulnak a sztárok

2013. december 15. 11:11   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Új trend hódít a karácsonyi családi portrék világában, hiszen egyre több híresség készíttet magáról szándékosan béna fényképet, majd teszi ki a világhálóra.

hirdetés
Őrült karácsonyi üdvözlőlapokkal nyomulnak a sztárok

Amerikában nagy hagyománya van a karácsonyi üdvözlőlapként elkészült családi fényképeknek. Bár a legtöbb ember igyekszik a lehető legelőnyösebben kinézni rajtuk, az interneten számtalan karácsonyi képet fellelhetünk, amin nevethetünk, elsősorban a rosszul sikerült frizurák, nevetséges pulcsik vagy a borzasztó montázs okán.

A hírességek közül most többen is úgy döntöttek, hogy ha néhány év múlva úgyis röhögni fogunk a karácsonyi képeiken, miért ne nevessünk rajtuk már ma, és szándékosan vicces portrékat készíttetek magukról.

Kelly Clarkson és kis családja például a Télapó túszaként pózol a nappaliban, egy karácsonyi izzósorral és egy piros szatén óriásszalaggal megkötözve. Reméljük, a váltságdíjként átadott tej és süti elfogyasztása után szabadon távozhattak.

Joe Jonas norvégmintás pulcsiban, a cicáját ölelve örökítette meg magát. A karácsony szellémét a macskára ráapplikált mikulássapka szimbolizálta. Joe kedvence külön portréját is rámontírozta a képre, és feltette az Instagramra, egy hasznos tanács kíséretében: „Kezd hideg lenni. Bújjatok össze egy cicával.”

Úgy tűnik, a szezon slágere a cica lehet, hiszen Mena Suvari is macskás képeslappal készül az ünnepekre. A színésznő barátjával, Sal Sanchez tetoválóművésszel teljesen egyforma szerelésbe öltözött a képhez. Diótörő pulóverbe és fekete nadrágba, valamint egyforma fekete tornacipőt vettek fel, mellette pedig cicája, Ms. Blanca látható, aki biztosan nagyon örül annak, hogy a fotón ő a legelegánsabb, és persze annak is, hogy akárcsak Joe macskája, ő is kapott egy szóló megjelenést a kép jobb felső sarkán.

Kardashianék őrült módon mutatják be, hogyan ünneplik a karácsonyt. Ahogy az a karácsonyi lapból is látható, úgy fest, náluk nem a szeretet áll az első helyen, hanem a fényűzés és az elegancia.

A RadarOnline infói szerint több mint 250 ezer dollárba került a fotózás és a díszlet.

Talkshow-jában Ellen DeGeneres bemutatta a karácsonyi üdvözlőlapját, amelyet Kanye West videoklipje inspirált. Kedvese, Portia De Rossi félmeztelenül látható, DeGeneres pedig mosolyogva ül egy motoron, akárcsak Kim és Kanye a sokat parodizált klipben.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek