Starity

Vége a pletykálásnak Blake és Leighton között

2013. december 16. 18:06   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Radaronline legfrissebb értesülései szerint vége szakadt Blake Lively és Leighton Meester barátságának, melyet Adam Brody, Leighton vőlegénye is megerősített.

hirdetés
Vége a pletykálásnak Blake és Leighton között

Talán nincs is olyan lány, aki ne irigyelte volna Blake Lively és Leighton Meester barátságát, mialatt a lányok a Pletykafészek című drámasorozatot forgatták, hiszen a két szépség nemcsak kolléganők, hanem barátnők is voltak a világ talán legcsajosabb sorozatában egy olyan élettel, melyről a legtöbben csak álmodozhatunk.

Sajnos nemrégiben azonban felröppent a pletyka, miszerint a két színésznő között már nem olyan felhőtlen a viszony, mely azzal magyarázható, miszerint Blake „elfelejtett gratulálni barátnője eljegyzéséhez és azóta nem is tartják a kapcsolatot egymással.

Miután felmelegítették barátságukat a Gossip Girl utolsó két évada alatt, most Blake és Leighton ott tart, hogy nem is állnak szóba egymással. Azt hiszem, ez az egész annak köszönhető, hogy most örülnek, hogy végre nem kell napi 18 órát együtt tölteniük, de a barátságuk újraépítéséért vívott harc a Gossip Girl befejeztével véget is ért és most igyekszenek úgy folytatni az életüket, hogy minél messzebbre kerülhessenek egymástól. Nagyon szomorú, hogy ez így alakult, mivel mindketten tudják, hogy fiatal lányok tucatjainak példaképeik és nem is szeretnének ellenszenvet ébreszteni a sajtóban, hiszen a mai napig tucatjával érkeznek hozzájuk a rajongói levelek - nyilatkozta Leighton vőlegényének egy barátja.

A sorozat, valamint Blake és Leighton barátai és rajongói még bíznak abban, hogy a két lány végül szemet huny a történtek felett és végérvényesen rendezik a barátságukat, bár úgy tűnik, hogy ez még várat magára.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek