Starity

A legjobb és legrosszabb címlapfotók: Anais Pouliot

2013. december 16. 18:06   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Anais Pouliot, a kanadai szépség már számtalan alkalommal modellkedett, azonban vele is előfordult már, hogy elrontották a képeit. Lássuk, melyek voltak a legjobb, valamint a legrosszabb címlapjai!

hirdetés
A legjobb és legrosszabb címlapfotók: Anais Pouliot

A kanadai származású Anais Pouliot már számtalan helyen modellkedett: láthattuk már London, Párizs, Róma kifutóin, és rengeteg újság címlapjáról köszönt vissza ránk – voltak köztük nagyon jó, és nagyon rossz képek is. Tekintsük meg, melyikek voltak ezek!

A legjobb címlapfotók:

Elle Russia – 2012. október

Bár Anais elég sötét szerelésben van, mégis igen divatosra sikerült a kép. Nem rontották el a retusálást, és ez a csinos ruha is jól áll a modellnek.

Elle Russia – 2013. október

Ez a címlap tökéletesen kiemeli Anais arcának különleges vonásait, ám van egy apró hibája: a hatalmas nyaklánc nem igazán áll jól a fiatal modellnek. Ennek ellenére azonban el kell ismernünk, gyönyörű fotó lett.

Fashion Canada – 2012. március

Ez a kék ruha tökéletes választás volt, hiszen kiemeli Anais alakját, valamint a sminkje szolid, és kedvesen mosolyog ránk a magazin címlapjáról.

Vogue Thailand – 2013. május

Anais beállása kissé furcsa ugyan, de a címlap mégis jóra sikeredett. A kockás ruha jól áll neki, és nem estek túlzásba a retusálással sem a szerkesztők.

Vogue – 2012. február

Anais két másik modellel látható a címlapon, mégis szinte kiemelkedik közülük. Az erős piros rúzs remek választás volt, a képszerkesztők pedig jó munkát végeztek a retusálásnál is!

A legrosszabb címlapfotók:

Dress Kill – 2011. december

Bár jól áll Anaisnak a sötétebb stílus is, ez a címlap nem ezt tükrözi: a retusálás túl erős, a sötétlila rúzs nem áll jól a modellnek, és a kalapja is borzalmas.

Elle – 2012. március

A modellről készült már nem is egy félmeztelen kép, azonban ez a beállás nem a címlapra való. Ráadásul a nézésével inkább kelti egy fiatal drogos lány képzetét, mint egy modellét.

Elle Canada – 2012. március/április

A modell ezen a címlapon szörnyen fest! Ez a ruha nem volt a legjobb választás, a haját is elrontották, és a képen látható kutyus sem tűnik éppen boldognak.

French – 2013. március

Ez a címlap akár tökéletes is lehetne, azonban eléggé elrontották. Anais arcát nem retusálták megfelelően, amivel nem azt érték el, hogy az simának hasson, hanem még jobban látszódik az erősen felvitt alapozó.

Styles France – 2013. január

Anais most 22 éves, azonban aki a címlapra néz, nem erre gondol. Ezen a fotón a modell körülbelül 5-6 évvel tűnik öregebbnek mostani életkoránál, és bár jól áll neki a sötétebb stílus is, ez a ruha, és a retusálás nem a legjobban sikerült. A kalap és a bordó rúzs viszont kétségtelenül jól áll a hölgyeménynek.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek