Starity

Fülöp-szigetek nyerte a Miss International címet

2013. december 17. 20:08   |   Szerző: Bogi13

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Óriási magyar sikerrel zárult a Miss International versenye: Ötvös Brigitta a legszebb öt közé jutott!

hirdetés
Fülöp-szigetek nyerte a Miss International címet

Idén is megrendezésre került a Miss International nemzetközi szépségverseny, melyen 67 ország legszebb lányai szálltak harcba a megtisztelő címért. A verseny helyszíne Japán volt, ahová a lányok november végén utaztak ki.

A döntőre december 17-én került sor, ahol több különdíj is gazdára talált. A legszebb nemzeti viselet Miss Arubáé lett, a legfotogénebb versenyzőnek a Litván Elma Segzdaviciute bizonyult, a Miss Internet címet Makaó delegáltja nyerte el, valamint a legbarátságosabb versenyzőnek járó különdjíat az új-zélandi Casey Radley vehette át.

A legszebb 15 lány között ott volt az Egyesült Államok, Thaiföld, Spanyolország, Izland, Brazília, Puerto Rico, Oroszország, Litvánia, Gibraltár és Ecuador képviselője, a legszebb öt közé pedig bekerült a hazánkat képviselő Ötvös Brigitta, a kolumbiai Lorena Hermida, az új-zélandi Casey Radley, a holland Nathalie den Dekker, a koronát pedig a Fülöp-szigetek képviselője, a 23 éves Bea Rose Santiago vehette át.


A 2013-as Miss International, udvarhölgyeivel. Balra Miss Hollandia, jobbra Miss Új-Zéland.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek